Andreea Banica, anunt neasteptat despre starea sa de sanatate! Artista si-a amanat un eveniment din cauza unor probleme de sanatate aparute brusc!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2021, 13:13
video Foto(5)

Andreea Banica a fost nevoita sa amane un eveniment din cauza unor probleme de sanatate.

Desi cu doar o seara inainte Andreea Banica a avut o aparitie superba in cadrul unei emisiuni TV si parea ca este intr-o forma foarte buna, vedeta a anuntat in cursul zilei de ieri ca nu se simte bine si astfel s-a vazut nevoita sa amane un eveniment la care urma sa participe si la care abia astepta sa ajunga pentru a-si incanta fanii.

Andreea Banica si-a amanat un eveniment din cauza unor probleme de sanatate! Ce a patit vedeta

Celebra artista Andreea Banica a publicat in cursul zile de ieri un mesaj in care isi anunta fanii ca nu se simte bine si ca starea sa de sanatate nu-i va permite sa ajunga la evenimentul respectiv. Aceasta nu a oferit mai multe detalii despre simptomele resimtite sau despre ce anume i-a declansat starea de rau.

"Din păcate, din cauza unei probleme de sănatate nu voi reuși să susțin în această seară evenimentul pe care îl aveam planificat.


Mi-a fost foarte greu să iau această decizie pentru că toată viața am fost obișnuită să cânt în orice condiții, fără să spun nu: cu febră 40, la -10 grade, pe ploaie, însărcinată, supărată, mi-am respectat orice promisiune.
De data asta însă este o stare care nu îmi permite să fac asta și mi-aș fi dorit mult ca atunci când voi cânta din nou, după atât timp, să fiu în cele mai bune condiții și în cea mai bună formă a mea”,
a spus Andreea Banica, potrivit cancan.ro

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Apoi la scurta vreme de la publicarea primului mesaj, Andreea Banica a mai adaugat faptul ca s-a decis amanarea cu cateva zile a acelui eveniment, urmand sa se desfasoare la sfarsitul lunii.

Aceasta le-a transmis fanilor sai ca abia asteapta sa le cante.

"Din cauza unor probleme de sanatate care nu imi permit sa sustin evenimentul din aceasta seara, am decis sa il mutam pe 31 martie. Va multumesc pentru intelegere si abia astept sa va cant!", a mai scris Andreea Banica pe contul ei de sozializare.

Andreea Banica, declaratii inedite despre Claudia Patrascanu si fostul ei sot!

In cadrul emisiunii TV la care a participat de curand, Andreea Banica a vorbit despre relatia dintre Claudia Patrascanu si fostul ei sot, dar si ce sfaturi importante i-a oferit prietenei sale cu privire la divortul lor controversat. Vedeta a povestit ca a fost alaturi de fosta ei colega de trupa deoarece au ramas bune prietene.

"Eu am ajutat-o cât am putut s-o ajut.

Nu mă interesează deloc să vorbesc despre familia ei. Nu sunt genul să mă bag în astfel de scandaluri și am sfătuit-o întotdeauna pe Claudia să stea liniștită și să nu vorbească deloc. Nu pot eu să decid(...) Cred că în perioada aceea prietenele ei erau prietene de familie și nu cred că a putut să apeleze la ele. Eu eram aproape de ea, dar celelalte probabil că erau în jurul familiei și nu i-a fost ușor să apeleze la ele. Atunci a apelat la mine", a subliniat Andreea Banica, potrivit cancan.ro

Citeste si: Cum arată Andreea Bănică după ultima operație estetică! Vedeta, criticată grav: "Ți-ai stricat fața"

Citeste si: Reacția Andreei Bănică după ce s-a decis închiderea școlilor din București: "Ne așteptam să..."