Andreea Bănică, despre cel mai dureros moment din viața ei: „Îmi doream să nu mai fiu” Cine a reprezentat cel mai mare sprijin al vedetei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 dec 2023, 17:27

Andreea Bănică a avut o relație aparte cu tatăl ei care, deși deseori își manifesta iubirea prin violență, a încurajat-o să devină celebră și a susținut-o în cariera sa.

Andreea Bănică a fost invitată la emisiune „în Oglindă”, unde a vorbit despre relația cu tatăl său, dar și cât de mult a ajutat-o acesta să își formeze numele de „Andreea Bănică”.

Andreea Bănică, despre cel mai dureros moment din viața ei

În ciuda relației complicate dintre vedetă și tatăl său, aceasta mărturisește că l-a iubit necondiționat, iar moartea sa i-a dat lumea peste cap.

Citește și: Andreea Bănică s-a filmat fără pic de machiaj și fără filtru, cu pistrui și pete: ”Imperfecțiunile fac diferența” Cum au reacționat fanii când au văzut ”adevărata față” a vedetei

„Am renunțat. Mama a intervenit și mi-a spus că trebuie să merg mai departe, să duc visul tatălui meu mai departe.

Cred că atunci a fost supărarea atât de mare, încât am zis că renunț la orice, nu mai vreau să mai aud de nimeni și de nimic. Îmi doream să plec odată cu el, îmi doream să nu mai fiu. Simțeam că Dumnezeu mi-a luat stabilitatea și că eu nu voi mai cânta niciodată fără el, că nu voi mai fi omul acela fără el.

L-am iubit enorm pe tata, nu știu de ce. Am avut o dependență și o pasiune pentru el.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu știu dacă aș fi fost Andreea Bănică fără el, doar împinsă de la spate am ajuns ceea ce sunt astăzi. Eu am fost copilul care a trebuit să fie împins de la spate, cu bune, cu rele, cu orice”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, cu Mihai Ghiță.

Andreea Bănică, dezvăluiri dureroase din spatele relației cu tatăl său

Andreea Bănică a mai povestit despre momentele copilăriei, dar și adolescenței, când tatăl ei nu știa cum să își manifeste iubirea și recurgea la violență și batjocură.

„Cine-mi dădea șanse că o să ajung un om mare? Tata mi-a dat șansa asta. Tata și-a dorit foarte mult să ajung un om mare, în ciuda faptului că era foarte sever cu mine.

Am fost o actriță care a jucat în visul tatălui. Eu eram frustrată, eram supărată, nu voiam să mai trec pe acasă. La 18 ani, când am plecat de acasă, am zis că l-am apucat pe Dumnezeu de picioare. Am scăpat de acasă.

Se enerva și începea să ne înjure, să ne bată, să ne batjocorească, dar așa cum a fost el, noi l-am iubit și am avut nevoie de el în continuare, chiar și după ce l-am pierdut. Mama la fel. A fost foarte greu,” a mai declarat Andreea Bănică.