Andreea Bănică, operată de urgență! Artista se confruntă cu probleme grave de sănătate: ”Mi-e frică...”

Autor: Ana Dinu
Andreea Banica, probleme de sănătate
Sursa: Instagram

Andreea Bănică trece prin momente cumplite, se confruntă cu probleme grave de sănătate. Artista și-a anunțat fanii că va fi operată de urgență, după ce de mai multă vreme se confruntă cu o afecțiune care îi dă bătai de cap.

Andreea Bănică are o relație foarte strânsă cu comunitatea sa din mediul online, unde le împărtășește fanilor detalii importante din viața ei. De această dată, artista a făcut un anunț nu tocmai îmbucurător pentru cei care o îndrăgesc și o apreciază. Blondina a dezvăluit că se confruntă cu o afecțiune care îi dă bătai de cap de ceva vreme, astfel va fi operată de urgență.

Cu ce afecțiune se confruntă Andreea Bănică

În urmă cu mai mulți ani, Andreea Bănică a apelat la ajutorul medicilor după ce a constatat că are probleme cu respirația. Vedeta a efectuat un RMN în urma căruia a reieșit că se confruntă cu o deviație de sept, deși nu a acordat ateția necesară la acel moment, situația s-a înrăutățit iar artista este nevoită să apeleze la o intevenție chirurgicală pe care a amânat-o mai bine de cinci ani. 

”Deviatia de sept am descoperit-o cu mult timp in urma pentru ca mi-a iesit pe un RMN pe care il fac. Atunci cand l-am facut prima oara, in urma cu vreo 5 ani de zile, mi-a iesit aceasta deviatie si tot mi-a iesit de fiecare data si tot batea la usa…. Pana la urma m-am hotarat… mi-e frica.”,   a declarat Andreea Bănică.

Citeste si: Andreea Bănică, vacanță exotică fără soț! Motivul pentru care Lucian Mitrea a rămas acasă

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cântăreața nu mai poate da înapoi, astfel va fi supusă la intevenția pe care a amânat-o atâta timp. Deși îi este foarte teamă de operație, Andreea este pregatită să se lase pe mâinile doctorului ORL-ist.

”Urmeaza, in curand, sa fac o operatie la care m-am gandit foarte mult timp si pe care nu as fi vrut s-o fac vreodata. Nu mai respir bine, nu ma oxigenez bine, adica am o deviatie de sept care nu mai poate fi amanata, ca doar n-o sa ma operez la 50 de ani.

M-am hotarat s-o fac si o fac cat mai repede, asa ca de pe 1 iunie incolo o sa respir mult mai bine”, a mai spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică a luat o decizie exprem de importantă pe are a amânat-o mai bine de cinci ani, blondina a decis să-și opereze nasul, după ce a constatat că are probleme cu respirația.

De curând, artista a mers într-o vacanță de lux în Kenya alături de fiica ei, Sofia, unde au petrecut clipe de neuiat printre girafe și alte animale exotice. Vedeta și fiica ei au petrecut un moment mamă-fiică, mai ales că Sofia este de acum o adevărată domnișoară.

Citeste si: Andreea Banica, anunt neasteptat despre starea sa de sanatate! Artista si-a amanat un eveniment din cauza unor probleme de sanatate aparute brusc!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.