Andreea Banica, pazita de cel mai "fioros" bodyguard! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 07:50

De cand l-a primit cadou pe "pitbull-ul" Nino, Andreea Banica nu mai are nicio grija: casa este in siguranta, pentru ca nimeni nu indrazneste sa intre in curte la vederea" fiarei".

 Ce-i drept, Nino se antreneaza zilnic, in eventualitatea unei confruntari directe cu dusmanul. Pentru Nino dar si pentru Andreea Banica, Paradisul inseamna gradinita din spatele casei. Plina de flori si de arbusti ornamentali este locul perfect unde cei doi se relaxeaza zi de zi.

Vi-l inchiputi pe omul de omul de afaceri, unul dintre cei mai duri negociatori din showbizul romanesc, in postura unui barbat sensibil si delicat?

Andreea Banica a lansat o noua piesa, ba chiar si un nou videoclip.
Satula fiind insa de ceea ce se intampla in showbizul romanesc si in emisiunile de televiziune, Andreea a preferat sa isi promoveze noul single din... gradina. Ca de fiecare data, a tinut legatura cu fanii ei prin intermediul internetului.

A fost momentul in care Andreea a inteles ca exista si alte moduri de a-si promova munca. Si, se pare ca nu a dat gres: in primele 24 de ore de la lansare,.
videoclipul "Could you" a strans mai bine de 100 000 de vizualizari pe internet.

 

Taguri: