Andreea Banica, pentru prima data in platoul WOWbiz! Artista a vorbit despre cele mai inedite peripetii, dar si...picanterii traite alaturi de sotul ei, Lucian Mitrea! "S-a urcat pe mine, m-a zgariat, mi-a dat sangele si am ajuns imediat la spital"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2017, 10:43

Andreea Banica este renumita pentru cariera ei muzicala, fiind activa pe piata muzicala inca de la sfarsitul anilor '90, dar si pentru casnicia de lunga durata pe care o are alaturi de sotul ei, Lucian Mitrea, tatal celor doi copii ai sai.

Povestea lor de dragoste este una desprinsa ca din povesti, iar focul pasiunii a fost bine intretinut de-a lungul anilor.
"Sunt o persoana foarte sincera si patimasa. La 16 ani eram intr-o clasa de fete frumoase. El intrase in clasa a-9-a, impreuna cu verisorul lui si au invitat intreaga fete de clasa a-10-a. Apoi au inceput sa invite fetele la dans, iar eu picasem cu verisorul lui. Dupa o luna de zile el si-a dat seama ca ma place foarte mult de mine.

Lucian o rasfata mereu pe Andreea, mai ales ca ii si cunoaste slabiciunile.

Cand ne certam noi mereu o facem pe telefon. Sofia nu a prins niciodata o cearta intre noi. Cand ma supar stie cum sa ma impace: amandine!
Insa nu doar sotul artistei a reusit sa o surprinda, dar si echipa WOWbiz. Andreea Banica a primit un platou de amandine in direct, pe care abia s-a abtinut sa nu il devoreze.

Andreea Banica si-a adus aminte de unul din cele mai haioase incidente petrecute intr-o vacanta, alaturi de sotul ei.
























 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.