Andreea Bănică primește acuzații dure: „Te-ai desfigurat”. Cum reacționează artista la valul de critici

Author: Diana Ghita

Ce mărturisiri va face Andreea Bănică la „Play IT”

Sursa: Captură Kanal D2

Sâmbătă, 30 decembrie, Andreea Bănică va fi invitată în cadrul unui interviu, la emisiunea „Play IT”, unde va vorbi despre încrederea de sine.

Emisiunea „Play IT”, difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Kanal D2, este moderată de către Bianca Iordache și aduce în prim-plan subiecte legate de domeniul tehnologiei, îmbinate cu întâmplări din viețile invitaților speciali.

Andreea Bănică își pune filtre pe fotografii

În ediția de mâine a show-ului, prezentatoarea va discuta cu celebra cântăreață Andreea Bănică.

Aceasta din urmă va vorbi atât despre filtrele de înfrumusețare a fotografiilor, pe care le folosește ocazional, dar și despre criticile dure pe care le primește în mediul online, vizavi de înfățișarea ei.

Vedeta mărturisește că aplică filtre pe fotografii doar atunci când este, vizibil, obosită, însă, în restul timpului, aceasta evită să le folosească, întrucât nu vrea ca fanii să-și creeze o imagine falsă despre ea.

„Am și eu anumite filtre, doar că le folosesc atunci când, într-adevăr, mă trezesc dimineața și n-am chef să-mi văd fața.(...) Dar am momente când îmi arăt fața și chipul pentru că nu mă ascund de nimeni și nu m-am ascuns niciodată”,  explică artista, în cadrul emisiunii.

Citește și: Ilinca Vandici, despre „vârtejul nebun al filtrelor și a unei imagini perfecte”. De ce acestea scad stima de sine

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Bănică vorbește despre operațiile estetice

De asemenea, Andreea Bănică va mărturisi că este foarte încrezătoare în ea, motiv pentru care nu are de ce să se ascundă în spatele a diverse efecte de înfrumusețare.

„Poate pe vremuri aveam problema asta, însă, acum, de ceva timp, am încredere în mine. Mă cunosc foarte bine, am încredere în mine, știu când arăt bine, cum arăt bine”,  spune

invitata.

Din același motiv aceasta a refuzat să apeleze la intervențiile estetice, operându-se doar din cauza anumitor probleme de sănătate. Însă, internauții refuză să o creadă pe vedetă, împrăștiind speculații precum că Andreea Bănică ar fi recurs la niște proceduri care au mutilat-o.

„Sunt mulți care scriu mesaje, și mie îmi scriu: «vai, te-ai desfigurat, te-ai operat» și le spun: «măi fraților, nu am făcut nicio operație până acum, astea-s operațiile mele, necesități și nevoi», nu cred”,  va

mai releva celebra cântăreață, în cadrul ediției din această sâmbătă a emisiunii „Play IT”.

Citește și: Rux și Opulență, mai sinceră ca niciodată în noua ediție a emisiunii „Play IT” de la Kanal D2: „Dacă te dai mare că ai ceva scump nu înseamnă că ești bine psihic”