Andreea Banica si Whats Up, glume in spatele scenei: “Ai mai multe gagici?”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:22

Cam asa sunt artistii in spatele scenei, plini de viata si de energie pozitiva. Dar sa incepem povestirea asa cum se cuvine.

A fost odata ca niciodata, Cabron, care era iarna pe val. Stati putin, asta se intampla iarna trecuta. Unde va fi iarna asta ne supne chiar el. Ce sa mai vorbim ca atunci cand Alex Velea si Cabron se intalnesc, chiar si pe covorul rosu, iese show. Glumele se tin lant iar buna dispozitie pluteste in aer.

Reusim totusi sa revenim la lucruri serioase. La vestitul eveniment ce a avut loc in Brasov, i-am intalnit si pe Andreea Banica si Whats Up care tocmai imparteau un premiu.

Daca pe scena sunt doi artisti desavarsiti, in spatele ei, cei doi sunt prieteni si mereu pusi pe sotii. Mai mult decat atat, asa ca intre prieteni, Andreea Banica stie ce sfaturi sa-i dea lui Whats Up cand vine vorba despre femei.

##VIDEO79654##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”