Andreea Bănică, ținta escrocheriilor în online. Ce a pățit artista în urmă cu puțin timp: ”Primesc o dată la două zile”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 mar 2023, 01:00

Andreea Bănică, ținta escrocheriilor în online. Ce a pățit artista în urmă cu puțin timp: ”Primesc o dată la două zile”

Sursa: Instagram

Nu a trecut mult timp de când autoritățile au lansat un avertisment cu privire la escrocheriile de pe telefon prin intermediul rețelelor de socializare, însă hackerii sunt de neoprit. Andreea Bănică a fost la un pas să fie ținta lor. Iată ce i s-a întâmplat artistei în urmă cu puțin timp.

Andreea Bănica este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Așa că nu este zi în care să nu le povestească fanilor ce planuri are, dar și ce s-a mai întâmplat nou.

Andreea Bănică, la un pas de a pica pradă escrocheriilor din online

În ultima vreme, autoritățile au lansat semnale de alarmă cu privire la prezența escrocilor în online.

Tot felul de mesaje au fost trimise pe rețelele de socializare oamenilor, în ultima vreme, iar din momentul în care sunt accesate, banii și datele personale pot ajunge într-o secundă pe mâinile escrocilor.

Andreea Bănică a fost la un pas să pice pradă lor. Artista le-a povestit internauților faptul că primește astfel de mesaje de ceva timp, însă nefiind o persoană care să caute loc de muncă și-a dat seama că ceva este putred la mijloc și este vorba despre o înșelătorie.

"Și vouă vă vin astfel de mesaje? Cred că primesc o dată la două zile.(...) 'Salut! Ați fost selectat cu norma parțială/întreagă. Salariul zilnic este de 50 lei- 1000 lei, vă rugăm să contactați Telegram pentru a accepta munca.", este mesajul primit de Andreea Bănică, potrivit spynew.ro.

Citeste si: Întrebarea care a făcut-o pe Andreea Bănică să izbucnească în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta”

După ce i s-a întâmplat, artista a postat mesajul primit în mediul online, pentru a încerca să tragă un semnal de alarmă în rândul celor care o urmăresc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că mereu este cu zâmbetul pe buze, Andreea Bănică nu putea să nu facă haz de necaz în această situație și explicat că ea primește mesaje de angajare, însă ea, de fapt, caută o persoană pe care să o angajeze și să se ocupe de casa ei. 

"Eu primesc mesaj de angajare,e dar nu găsesc să angajez o doamnă cu un salariu mare...",

a mai spus ironică Andreea Bănică, potrivit sursei citate.

Citeste si: Cine este miliardarul care a curtat-o pe Andreea Bănică: „Mi-a fost atât de rușine de rușinea lui, de ceea ce a putut să îmi spună”