Andreea Bănică, vacanță exotică fără soț! Motivul pentru care Lucian Mitrea a rămas acasă

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 03:25
Andreea bănica a plecat în vacanta fara Lucian Mitrea
Sursa: Instagram

Andreea Bănică a plecat într-o vacanță exotică, însă nu împreună cu soțul ei cum s-ar fi presupus. Care este motivul pentru care Lucian Mitrea a rămas acasă?

Artista a plecat într-o vacanță exotică alături de fiica sa, în care au decis să petreacă mai mult timp împreună. În timp ce, Lucian Mitrea și fiul lor au rămas acasă, cât cele două se bucură de o experiență de neuitat alături de girafele din Kenya.

Andreea Bănică a plecat în vacanță cu fiica ei 

Cântăreața a plecat pentru o săptămână în una dintre cele mai frumoase locații din lume, unde trăiește clipe unice și de neuitat.

Andreea Bănică petrece câteva zile de vis printre girafele din Kenya, într-o casă cunoscută pe tot globul pentru tratamentul prietenos al animalelor. Însă, artista nu a plecat singură, ci însoțită de fiica ei într-un sejur ”ca fetele”.

Citeste si: Andreea Banica, anunt neasteptat despre starea sa de sanatate! Artista si-a amanat un eveniment din cauza unor probleme de sanatate aparute brusc!

Motivul pentru care Lucian Mitrea a rămas în România

Lucian Mitrea nu a însoțit-o pe artistă în călătoria exotică, ci a rămas acasă alături de fiul lor. Deși cântăreața și soțul ei sunt de nedespărțit, Lucian Mitrea le-a lăsat pe soția și fiica sa să se bucure de o vacanță mamă-fiică, departe de casă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Bănică a postat deja primele imagini din safari, dar și în timp ce hrănea girafele.

Deși se distrează pe cinste alături de fiica sa, Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare că îi duce lipsa fiului său, chiar dacă abia au plecat. Artista este foarte apropiată de copiii ei și orice deplasare mai îndelungată este dificilă atunci când micuții nu sunt lângă ea. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram o imagine emoționantă cu cei doi copii și a susținut că îi lipsește prezența lui. 

”Iubirile mele 🥰 Saptamana asta am plecat intr-o vacanta „intre fete” cu Sofia si deja ne e dor de cretulinul nostru mic. 🥺 In ultimele zile acasa am incercat amandoua sa stam cat mai mult cu el, sa ne jucam si sa ii facem pe plac ca sa stea mereu cu zambetul pana la urechi 😁 Mai putin la poze, normal, unde ori e Mimo cu limba scoasa ori e Baby Boss.

😂 ”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

În timp ce artista se distrează în vacanță cu fiica ei, băieții din familie au rămas acasă. Andreea Bănică și Sofia s-au cazat într-o casă în care locuiesc alături de girafe. Cele două trăiesc clipe memorabile în cel mai frumos loc de pe pământ.

Citeste si: Andreea Bănică, din nou însărcinată? S-a simțit rău, iar imediat după, vedeta a dat toate detaliile

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.