Andreea Berecleanu a trecut prin momente de coșmar după plecarea copiilor: „Îmi era rău fizic” Prezentatoarea TV face dezvăluiri cutremurătoare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 feb 2024, 15:24

Andreea Berecleanu a trecut prin momente de coșmar după plecarea copiilor: „Îmi era rău fizic” 

 
Sursa: Andreea Berecleanu FB

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, însă puțini știu cu ce s-a confruntat aceasta de-a lungul timpului, mai ales după plecare copiilor săi.

Andreea Berecleanu, rămasă singură după plecarea copiilor, a trebuit să sufere și o intervenție chirurgicală, însă a reușit să iasă din umbră și să revină din nou sub lumina reflectoarelor. 

Cum a fost pentru Andreea Berecleanu plecarea copiilor de acasă

Invitată la podcast-ul lui Teo Trandafir, „Gând la gând cu Teo”, vedeta a mărturisit că plecarea copiilor a afectat-o extrem de tare, cum nu s-ar fi așteptat niciodată.

Aceasta a povestit că a suferit atât de mult, încât i-au apărut probleme de sănătate de natură fizică. 

Citește și: Andreea Berecleanu, copleșită de emoții, de ziua ei de naștere! Iată cum a fost surprinsă de echipa Teo Show!

„N-am apucat să-ți spun, dar a fost greu. Am zis așa: a plecat Eva și a plecat și Petru anul trecut și a început să-mi fie rău, dar rău fizic. Toate analizele pe care le fac eu de 2-3 ori pe an, uzuale, toate erau pe linia roșie, toate dintr-odată. Nu înțelegeam care e treaba. Am început să am niște dureri în capul pieptului, niște crize atroce, pe care nu le puteam stăpâni în niciun fel, decât cu calmante ultravenoase, după care am descoperit că, deși făcusem o ecografie de abdomen și nu aveam nicio problemă, decât o bilă mai leneșă, dar ca toată lumea, dintr-odată bila mea s-a umplut de pietre și a trebuit să mă operez.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Am somatizat atât de tare toată povestea plecării lor fără să-mi dau seama în primă fază, încât fizic mi s-a făcut rău și am clacat,” a spus Andreea Berecleanu

De ce este Andreea Berecleanu împotriva terapiei

Întrebată ce părere are despre terapie sau dacă a călcat vreodată pragul unui terapeut, Andreea Berecleanu a mărturisit faptul că nu a aplecat niciodată la terapie, dar și-a găsit sprijinul și vindecarea în alte lucruri. 

Citește și: Cum atragem iubirea în viața noastră. Cerasela Rogen, trucuri pentru o viață fericită

„Nu am fost niciodată în terapie, recunosc. Nu este o laudă, este un fapt. Eu am încercat mereu să găsesc un sprijin: în copilăria mea, în prietenii mei, în omul de lângă mine, în mama care mi-a rămas, în natură, în ceva în care de fiecare dată m-am agățat și eu am crezut că a fost sprijinul meu în perioadele grele. Poate m-am păcălit, habar n-am, dar am mers mai departe,” a mai spus prezentatoarea TV.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.