Andreea Bostanica, adevărul despre relația cu Jador „A fost la ziua mea de naștere”. De cine a fost însoțită artista la eveniment?

Author: Diana Bostan
Actualizat: 08 sep 2023, 21:23

Andreea Bostanica și Jador

Sursa: Instagram- Andreea Bostanica

Cântăreața Andreea Bostanica a dat cărțile pe față în legătură cu relația dintre ea și Jador. Urmăritorii artistei sunt în culmea fericirii.

Iubită de mii de copii și adolescenți, Andreea Bostanica a devenit o adevărată divă care atrage toate privirile. În urmă cu un an, au existat mai multe zvonuri cu privire la presupusă relație între ea și artistul Jador.

Andreea Bostanica a vorbit despre relația cu Jador

Vedetă pe TikTok, artista din Republica Moldova nu a stat pe gânduri atunci când a fost întrebată de Jador. Manelistul a recunoscut faptul că artista este extrem de atrăgătoare, însă nu s-a pus problema unei relații amoroase între cei doi.

Citește și: 4 vedete ce dau BAC-ul anul acesta. Ce tineri faimoși se pregătesc pentru examenul maturității

Andreea Bostanica a fost prezentă la un eveniment alături de mama ei, unde a fost întrebată despre o posibilă relație cu Jador. Artista a fost extrem de sinceră și a mărturisit faptul că ea și Jador sunt doar prieteni, însă nu unii apropiați.

Citește și: Exclusiv! Camelia Dumitrache, sora lui Jador, aruncă bomba despre artist: "Eu știu că nu o să rămână cu ea!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Eu consider prieteni oamenii pe care îi vezi zi de zi. Suntem cunoscuți, ne-am întâlnit la foarte multe evenimente, a fost și la ziua mea de naștere”, a spus Andreea Bostanica, într-un interviu acordat pentru Kanal D.

Citește și: Adevărul despre Antonio Pican și Andreea Bostănica. Ce este, de fapt, între cei doi artiști: „Se potrivește mai mult cu Andreea”

Artista a fost întrebată și despre o posibilă relație cu Antonio Pican sau Ceanu Zheng, ambii vloggeri cunoscuți în România. Aceasta a mărturisit că nu a avut o relație cu aceștia și că au existat doar colaborări artistice.

Andreea Bostanica, adevărul despre operațiile estetice

Artista susține că nu are vreo operație estetică și nu înțelege de ce se vehiculează asta în mediul online. „Nu știu de ce oamenii spun că am operații estetice. Nu am nasul de barbie, nu am ochii. Folosesc și eu filtre de pe internet, fac make-upuri, dar nu am operații estetice”, a povestit Andreea Bostanica.

Citește și: Andreea Bostanică, în hohote de plâns după ce a aflat de moartea Raisei. Ce mesaj a transmis "regina TikTok-ului" într-un video copleșitor pentru micuța spulberată pe trecerea de pietoni

Andreea Bostanica a mărturisit faptul că are un semn pe frunte, semn pe care îl are de la vârsta de doi ani, atunci când a fost lovită cu un leagăn de fier în cap.

Citește și: Câți bani face din Youtube Andreea Bostanica, vlogerița celebră din Moldova

Vedeta a mai dezvăluit faptul că s-a mutat definitiv în București, împreună cu mama sa și că ar vrea să urmeze o facultate în domeniul actoriei.