Andreea Bostănică și-a oficializat relația? „Acesta este iubitul”. Cu cine a fost surprinsă influencerița într-un club din București

Autor: Diana Ghita
Andreea Bostănică a apărut în compania unui bărbat
Sursa: Facebook Andreea Bostănică

Recent, Andreea Bostănică, celebra influenceriță, a fost surprinsă într-un club de fițe din Capitală la brațul lui Abush, pe numele său real Akbar Abdullaev. Acesta este nepotul fostului președinte al Uzbekistanului.

Conform Cancan, Andreea Bostănică a interacționat cu mai mulți bărbați generoși, care nu s-au sfiit să îi îndeplinească dorințele. Printre aceștia se numără fostul soț al Caterinei Ciorbă, dar și un tânăr din Dubai, membru al familiei fostului dictator libian, Muammar Gaddafi.

Cum a fost surprinsă Andreea Bostănică în club, cu Abush

Șatena pare să mențină o legătură strânsă cu Gaddafi, potrivit sursei citate, însă, în România, petrece alături de Abush, nepotul fostului președinte al Uzbekistanului, o persoană influentă și extrem de bogată.

Cei doi nu se mai ascund și au fost văzuți în timp ce se distrau într-un club exclusivist de pe Șoseaua Nordului, un loc de întâlnire pentru elitele din București.

Îmbrăcată într-o ținută neagră, elegantă, care valorează câteva mii de euro, accesorizată cu bijuterii prețioase și pantofi de brand, Andreea Bostănică a atras toate privirile, chiar dacă părea că preferă discreția. Deși ea și Abush au fost mereu împreună, manifestările de afecțiune au fost limitate.

Bărbatul a luat-o de talie doar de câteva ori, într-un mod timid.

Poate că Andreea a ales să evite astfel de gesturi în public, mai ales având în vedere faptul că se zvonește că ar întreține o relație discretă și cu un alt milionar din Dubai. De altfel, influencerița nu a venit singură la întâlnire, întrucât a fost însoțită, ca de obicei, de mama sa, Angela Bostănică.

Citește și: Andreea Bostanica, adevărul despre relația cu Jador „A fost la ziua mea de naștere”. De cine a fost însoțită artista la eveniment?

Apariția în club a Andreei Bostănică și a lui Akbar Abdullaev a fost discutată și în cadrul emisiunii „Follow us!”, de către Ilinca Vandici și Teo Trandafir. Deși Ilinca a fost ferm convinsă că, prin ieșirea în club, cei doi și-au oficializat relația, Teo a fost sceptică în privința acestui lucru.

Ilinca Vandici: „E oficial!(...) De acum, când se va vorbi despre Andreea Bostănică și iubitul, se va știi clar că acesta este iubitul”.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Teo Trandafir: „Nu te pupi, relația este discutabilă”.

Bărbatul care i-a dăruit o mașină Andreei Bostănică nu ar fi Abush

Deși Teo Trandafir a părut să privească în mod rațional situația, Ilinca Vandici s-a gândit la un alt scenariu. Poate posibilii îndrăgostiți au vrut să nu pară indiscreți, mai ales că și mama Andreei era prezentă la respectiva petrecere.

„Poate sunt extrem de atenți cu lucrurile acestea, sunt discreți și nu li se pare că se cuvine să ne arătăm așa sentimentele în public.(...) Doar își șoptesc lucruri la ureche”,  a spus Ilinca.

Ulterior, prezentatoarea a adus în prim-plan faptul că mașina marca Mercedes, cu care Andreea Bostănică s-a afișat pe rețelele sociale, ar fi fost primită în dar de la un alt bărbat, nu de la Abush, ceea ce întârește zvonurile precum că tânăra ar ține legătura cu încă un bărbat.

Citește și: Celebra Nurgül Yeşilçay, apariție uluitoare pe covorul roșu, în Uzbekistan, la Festivalul Internațional de Film „Perla Drumului Mătăsii”! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță!

„Se presupune că mașina de 200 și ceva de mii (n.r. de euro) a fost făcută cadou de către altcineva, nu de către iubitul oficial, înainte să se oficializeze cu iubitul”,  a spus Ilinca Vandici.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.