Andreea, criză de gelozie în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Emanuel, dar și ce s-a întâmplat cu relația lor care a ajuns pe marginea prăpastiei!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 dec 2022, 19:00
Foto(4)

Momente dificile pentru Andreea și Emanuel! Concurenta a răbufnit din cauza geloziei! Iată până unde s-a ajuns!

În Gala de duminică, 18 decembrie, concurenții din Casa iubirii au trecut prin momente pline de emoții și suspans, în așteptarea verdictului serii. În cele din urmă, atmosfera a devenit mai relaxată deoarece Andreea Mantea a anunțat că nu va fi o gala cu eliminare. Concurenții au aflat care este clasamentul atât în casa fetelor, cât și în tabăra băieților. Astfel, în topul fetelor se numără în ordine aleatorie Larisa, Nicoleta și Bianca, iar în casa băieților, topul este format din Radu, Sorin și Ionuț, aceștia având mari șanse să ajungă în Marea Finală.

În prima ediție a acestei săptămâni, tensiunile au revenit în Casa iubirii, unde Andreea a răbufnit din cauza geloziei și i-a reproșat lui Emanuel comportamentul adoptată în ultima vreme.

Andreea, criză de gelozie în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Emanuel, dar și ce s-a întâmplat cu relația lor

După ce în ediția de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Alex și Emanuel au ajuns la cuțite și-au aruncat replici acide și chiar jigniri grave.

Totul a plecat din cauza faptului că Alex și-a dat cu părerea în ceea ce privește o situație ce avea legătură cu fetele, iar Emanuel și-a ieșit din minți și a vrut să îl pună la punct pe colegul lui.

Pe de altă parte, Andreea se va arată extrem de deranjată de atitudinea lui Emanuel și de intervenția lui menită să îl pună la punct pe Alex, noul concurent, care a încercat să se apropie de Claudia.

Vizibil afectată de reacțiile lui Emanuel, Andreea va răbufni și îi va da de înțeles partenerului ei că este extrem de geloasă, însă nu îi place că cei din jurul lor să observe acest lucru. Andreea a fost deranjată și de intervenția lui Radu, care a încercat să o facă să își asume gelozia.

Andreea: Nu e normal să mă deranjeze?

Emanuel: De ce pe ține te deranjează atâta să se pună termenul gelos! Asta e subiectul practic!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Andreea: De când am intrat noi într-o relație, asta mi s-a spus până acum! Se accentuează lucrul asta, eu de fiecare dată când am ceva, o problema, mi se spune că sunt posiva și geloasă!

Emanuel: De ce te deranjează?

Andreea: Pentru că nu este așa!

Citește și: Andreea Mantea a făcut marele anunț în gala. Cine a părăsit Casa Iubirii și ce îi așteaptă pe concurenți de acum încolo: ”Din păcate, eu o să-mi iau la revedere”

Citește și: Alex este încolțit din toate părțile. Emanuel a reacționat dur: ”Moderează tonul, nu ești șeful aici” Noi evenimente pline de suspans vor avea loc într-o nouă ediție Casa Iubirii, luni, 19 decembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.