Andreea de la „Casa iubirii”, adevărul despre relația ei cu Emanuel: „Ne căsătorim”. Ce părere au cei doi despre apariția unui copil: „Ar fi ok”

Autor: Diana Ghita

Deea și Emanuel au o relație din ce în ce mai stabilă

Sursa: Captură YouTube WOWnews; Instagram Emanuel Cica

Andreea, fosta concurentă din primul sezon al show-ului „Casa iubirii”, a fost invitată luni, 25 martie, la un interviu, în cadrul emisiunii „Culisele iubirii”.

În emisiunea moderată de Bianca Comănici, Andreea a vorbit, printre altele, de modul în care a evoluat relația ei cu Emanuel, alături de care și-a început povestea de dragoste în „Casa iubirii”, unde au reprezentat unul dintre cele mai puternice cupluri.

Andreea a vorbit despre o posibilă căsătorie cu Emanuel

În cadrul interviului, fosta concurentă a fost întrebată dacă ea și partenerul ei se gândesc să treacă la un nou nivel în relație și să se căsătorească.

Tânăra a fost sceptică în privința acestui aspect și a dezvăluit că dacă iubitul o va cere, ea nu va refuza, însă preferă să nu forțeze lucrurile.

„Ne căsătorim când o să mă întrebe. Eu nu am fost niciodată genul de femeie care să aibă țelurile astea în viață. Pur și simplu las de la sine”, a spus invitata.

Citește și: ”Ai șantajat oamenii emoțional ca să fie lângă tine” Emanuel, atac direct la adresa lui Radu, după ce acesta ar fi profitat de plecare Kingăi pentru a atrage publicul de partea lui

Însă, cu toate acestea, Andreea a dezvăluit că Emanuel îi transmite o mare siguranță, ceea ce o face să se simtă foarte bine lângă el. De asemenea, aceasta a explicat că, în prezent, relația cu tânărul i se pare mult mai sudată, față de cum era la început.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Sunt cu mult mai sigură pe relația pe care o avem acum.(...) Primul an a fost cel de cunoaștere, într-adevăr cunoașterea aia adevărată și acum suntem la stadiul în care foarte greu ar putea ceva să ne dea peste cap(...) Eu acum, sunt mai îndrăgostită decât eram la început”, a dezvăluit fosta concurentă.

Ce părere au Andreea și Emanuel despre venirea pe lume a unui copil

Mai apoi, Bianca Comănici a întrebat-o dacă ea și iubitul ei plănuiesc să facă un copil, iar fata a explicat că, momentan, nu se gândesc la acest lucru. Însă, dacă se va întâmpla să rămână însărcinată, Andreea a explicat că va păstra copilul, iar Emanuel, cu siguranță, o va susține.

Citește și: EXCLUSIV! Emanuel a spart gheața și a mărturisi care este cel mai mare defect al Andreei: ”Ea, dimineața, are un obicei ” Cei doi s-au mutat împreună și au planuri mari

„Noi nu ne gândim, acum, la un bebe, nu ne dorim, nu lucrăm pentru asta și nu mă văd în situația asta mamă. Doar că, dacă ar fi să se întâmple, pentru că mereu este procentul ăla de 1%, nu ne-am speria, adică ar fi ok.

Faptul că el, ca și bărbat, spune: «eu îmi asum, eu sunt lângă tine, sunt aici, reușim cumva», pe mine mă liniștește”, a

declarat tânăra.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.