Andreea de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! Are sau nu copil! Iata ce marturisiri neasteptate a facut concurenta din culise vietii sale!

Autor: D.I.

Andreea este una dintre cele mai echilibrate concurente de la "Puterea dragostei", din sezonul al doilea.

Andreea Claudia Pirui are 30 ani, asistent medical si voluntar. Recent iesita dintr-o relatie de lunga durata, Andreea cauta un barbat intelegator si spera ca il va intalni in casa "Puterea dragostei".
Andreea considera ca o casnicie poate deveni minunata, daca exista ințelegere și respect intre parteneri. Spera sa se indragosteasca in emisiune si isi doreste ca barbatul din viata ei sa fie un om echilibrat. Se consideră o persoana sincera, increzatoare.

Si-ar dori sa ajusteze modul in care face fata presiunii, sa isi “stapaneasca nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aiba o familie fericită.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la "Puterea dragostei" a revenit la prima sa mare iubire! "Seamana cu Roxana..." Iata cum a fost surprins carismaticul concurent si ce reactii au avut fanii lui!

Citeste si: Ce taine dureroase ascunde trecutul Marianei de la "Puterea dragostei"? Larisa a facut dezvaluiri incredibile din culisele vietii prietenei sale! Iata cum a reactionat concurenta!

"Este o oportunitate buna pentru a-mi gasi pe cineva! Am avut o relatie dar s-a incheiat acum trei luni, nepotrivire de caracter, aveam opinii diferite! Am fost impreuna aproape sapte ani!", a spus Andreea.
Andreea a venit increzatoare la "Puterea dragostei", insa a recunoscut inca de la inceput ca le va duce dorul enorm celor mai dragi persoane din familia sa.


La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Andreea a format un cuplu cu Livian, insa povestea lor s-a sfarsit rapid, dupa ce intre ei a intervenit Bianca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian si Ligi in acelasi avion! Iata cum au fost surprinsi cei doi concurenti! "Cel mai frumos..." Ce mesaj uluitor i-a transmis Ligi tanarului si cum va reactiona oare Bianca?

Citeste si: Se intoarce Roxana in casa "Puterea dragostei"? Afla ce dezvaluiri neasteptate va face aceasta si cum va decurge schimbul de replici acide cu Bia, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

De cand a ajuns la "Puterea dragostei", Andreea s-a confruntat, ca si ceilalti concurenti, cu multe comentarii rautacioase venite din partea unor fani ai emisiunii. Printre aceste comentarii s-a numarat si faptul ca aceasta ar avea un copil sau faptul ca ar avea foarte multe interventii estetice. Dezamagita de reactiile publicului, Andreea a tinut sa lamureasca lucrurile si sa spuna tuturor ca nu are un copil si ca are doar implanturi mamare, despre care a devaluit inca de la inceput.


"Am tot văzut că circulă pe internet <<povești>> cum că aș fi plină de botox sau cum aș fi arătat eu în urmă cu 5-7 ani ..și am decis să pun niște poze în care aveam 23, respectiv 24, ca să vedeți dragii mei că nu am dus “lipsă” de fund, n-am botox și nici acum nu am... sau ce mai inventați voi! Am doar implanturi și mi-am asumat din prima zi...", a scris Andreea pe contul ei de socializare.
Iata ce alte dezvaluiri inedite a mai facut Andreea, prin intermediul unui live inedit realizat tot pentru a calma spiritele in randul fanilor emisiunii: