Andreea de la Puterea Dragostei a plecat din emisiune, iar acum face acuzații grave: „Majoritatea sunt acolo pentru...” S-a hotărât să spună tot adevărul

Autor: Amalia Georgescu
Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Deși a decis să plece din emisiune pentru a pune punct conflictelor, Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, este hotărâtă să spună tot adevărul despre cei aflați în casa iubirii.

Andreea reușește să stârnească o mulțime de controverse chiar și acum, când nu mai este în emisiune. Dacă atunci când se afla în casa Puterea Dragostei era tot timpul în mijlocul disputelor, acum, fosta concurentă vrea să lămurească lucrurile și să prezinte partea ei de adevăr.

Ce spune Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, despre concurenții din sezonul 3?

A intrat în casa Puterea Dragostei hotărâtă să îl cucerească pe George, însă ulterior și-a schimbat planurile, iar înainte de a pleca acasă, Andreea a format un cuplu cu Marinescu.

Cei doi au avut o relație de scurtă durată, dar se pare că lucrurile nu mergeau tocmai bine între ei, având în vedere dezvăluirile pe care Andreea le-a făcut despre fostul ei iubit, la scurt timp după ce a ajuns în România.

„Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate.

Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată. Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”,
i-a transmis Andreea lui Marinescu.

Citeste si: Andreea de la Puterea Dragostei, dezvăluiri incredibile despre Marinescu: „Îți aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și...” A dat cărțile pe față!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a spus tot adevărul despre Marinescu, acum, Andreea vrea să dezvăluie adevărata față a concurenților care se află în continuare în căutarea sufletului pereche la Puterea Dragostei. Fosta concurentă a spus că sunt falși și că nu își doresc să își întemeieze o relație.

„Niște falși. Majoritatea sunt acolo pentru a juca „rolul vieții lor”. Ca fată nu e normal să ai un astfel de limbaj și comportament.

Aș avea mai multe de zis...o să fac un vlog și o să vă povestesc.”, a spus Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea Dragostei vrea să se întoarcă în casă pentru Cristian Comănici: „Mi se face pielea de găină numai când mă gândesc!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.