Andreea, eliminata de la Survivor Romania! Primele declaratii

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 10:57

Andreea a parasit competitia Survivor Romania. Ea a primit cele mai putine voturi din partea publicului.

"S-a terminat. Ce stare ai, ce simti?", a intrebat-o prezentatorul show-ului, Daniel Pavel.

"Cu jumate de suflet rad, cu jumate plang. Rad ca ma intorc acasa, chiar daca in Romania e frig. Ma duc sa imi rezolv problema la genunchi.

Cu jumatate de suflet plang fiindca mi-as fi dorit sa ajung in finala", a spus Andreea. 

Andreea a fost nominalizata de catre colegii ei pentru eliminare vineri, cu un vot covarsitor. 5 colegi de echipa au optat pentru ca ea sa paraseasca Survivor Romania, in timp ce pentru Roxana Ghita si Musty a votat o singura persoana.

A doua nominalizata a fost Marilena, in urma unei strategii, iar a treia persoana a fost nominalizata astazi, fiind Alin.

Andreea a recunoscut ea insasi problemele fizice

Andreea a admis astazi, dupa ce a aflat ca a fost eliminata de la Survivor Romania, ca problemele cu genunchiul nu i-ar fi putut permite sa ajunga in finala, oricat de mult si-ar fi dorit ea acest lucru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea si-a luat la revedere de la colegi impacata cu ce a facut pana acum si le-a urat mult succes.

Andreea a fost o componenta simpatizata a echipei Razboinicilor, insa problemele fizice i-au impiedicat performantele sportive, asa ca nu a fost deloc de mirare faptul ca atat de multi colegi de echipa au nominalizat-o pentru eliminare.

Si publicul a fost de aceeasi parere, Andreea fiind cel mai putin votata de catre public dintre cei 3 nominalizati la eliminare.

Cine e Andreea Mosneagu, concurenta eliminata de la Survivor

Razboinica Andreea Mosneagu are 31 de ani si este, la baza, politista. S-a nascut la Suceava, dar a venit in Bucuresti pentru a face Facultatea de Stiinte Politice si Administrative.

Este pasionata de motociclism, merge regulat la sala si practica si kickboxing. Andreea Mosneagu era convinsa ca va castiga Survivor Romania 2021, insa problemele fizice au incomodat-o sa obtina performantele sportive pe care le dorea in competitie.

„Am o personalitate puternică și un caracter de fier. Am fost, sunt și voi fi mereu o luptătoare, o adevărată războinică.

Am să lupt până la final și sunt sigură că voi câstiga", declara Andreea Mosneagu.