Andreea, emoționată în fața juraților! „Acum simt că munca mea este apreciată!” Concurenta a mărturisit cum i s-a schimbat viața de când a intrat în competiția Bravo, ai stil

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 iul 2023, 08:11

Andreea are de gând să revină și mai aprig în competiția Bravo, ai stil, după ce în urmă cu ceva timp își dorea să plece! „Este punctul principal din viața mea, în jurul căruia se învârt și alte lucruri!” Concurenta și-a stăpânit cu greu lacrimile în fața juraților, după ce a primit trei steluțe!

Competiția „Bravo, ai stil” devine din ce în ce mai dificilă, iar concurentele lupta din ce în ce mai aprig și se străduiesc tot mai mult să aducă în față juraților ținute cât mai reușite și să atragă astfel simpatia și admirația publicului pentru a le susține în cadrul show-ului. Tocmai de aceea se iscă aproape în fiecare ediție și multe controverse și tensiuni între concurente deoarece lupta acestora este din ce în ce mai strânsă și mai complicată.

Deși în urmă cu două săptămâni, Andreea și-a exprimat dorința de a se retrage cât mai curând din competiție, în ediția de astăzi, tânăra s-a bucurat din nou de aprecierea juraților, care au lăudat alegerea făcută de ea și i-au notat ținuta cu trei steluțe, ceea ce i-a readus motivația de a merge mai departe în competiție.

Andreea, emoționată în fața juraților! „Acum simt că munca mea este apreciată!”

În ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil, Andreea s-a bucurat din nou aprecierea celor trei jurați dar și de laude venite partea unor colege care i-au admirat ținută realizată. În cele din urmă, concurență a primit trei steluțe, motiv pentru care s-a emoționat teribil și cu greu a reușit să își stăpânească lacrimile de bucurie, că în sfârșit, ținuta ei a fost din nou apreciată și munca și eforturile sale au fost răsplătite pe măsură.

„Este o ținută mult mai bună decât ceea ce ai prezentat până în acest moment, în ultimele zile din competiție, ultimele săptămâni din competiție! Tu ai intrat foarte în forță în competiție și eu la un moment dat eram sigur că nu te vei lasă doborât stilistic evident de alte concurente, sau de alte situații care te pot distrage de la ce înseamnă o competiție, așa cum ai spus și tu! Mi-aș dori să o văd pe aceeași Andreea cu aceeași tip de forță! Dar același timp de forță să se vadă!

Să fie vizibilă și stilistic! Ținuta este coerentă!”, a subliniat Maurice Munteanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă Andreea a primit trei steluțe din parte juraților și s-a bucurat enorm de reușită ei, după care a tânjit de ceva vreme. Concurenta a mărturisit că în ciuda faptului că își dorea să plece din competiție, în prezent simte că are forță necesară să revină și mai aprig în cadrul show-ului și să lupte cu și mai mare

înverșunare pentru a urcă din nou în ierarhia emisiunii.

Citește și: Iubitul Andreei, mărul discordiei dintre ea și Iris! Roșcata a fost prima care a comentat despre întârzierea Andreei: „A dormit și ea o noapte la iubi și a avut o noapte productivă”

Citește și: Andreea, Aza și Jasmine, cel mai nou trio din competiția Bravo, ai stil! „Susținătorii mei au făcut colaje cu noi!” Iată ce mărturisiri inedite au făcut concurentele în culise