Andreea Esca: "Am tras lozul castigator in casnicie" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 08:45

Andreea Esca si Alexander Eram detin cheia succesului unei casnicii. Sunt facuti unul pentru celalalt si nimic nu le poate imbri fericirea.

Cei doi reprezinta cel mai sudat cuplu din showbizz-ul autohton. Se vede cu ochiul liber cat de compatibili sunt." Nu cred ca este un secret, cred ca este pur si simplu o loterie la care am tras lozul castigator", a declarat Andreea Esca. Au fost amandoi norocosi ca s-au intalnit pentru ca se potrivesc perfect si astfel, lucrurile au mers de la sine. Spre invidia unora, povestea lor de dragoste tine de mai bine de doisprezece ani.
Iar in tot acest timp nu s-au certat si nici nu s-au plictisit unul de celalalt. Nu exista rutina intre Andreea Esca si Alexander Eram. Si asta pentru ca au transformat-o intr-o prietenie si o privesc ca pe un lucru pozitiv." Nu intotdeauna niste ani acumulati inseamna rutina

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.