Andreea Esca, DEZVALUIRI despre relatia cu sotul ei! Afla SECRETUL unei casnicii perfecte

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:02

Duminica, 20 mai, Adelina Pestritu a pregatit o editie speciala “D Paparazzi”, de la ora 19.45, la Kanal D. In aceasta saptamana, o celebra prezentatoare TV le ofera telespectatorilor o lectie despre succesul in casnicie.

Andreea Esca vorbeste despre relatia pe care o are cu sotul ei, Alexandre Eram. Intrebata fiind care este secretul casniciei lor, aceasta afirma ca nu exista niciunul. “Cred ca nu este un secret, e pur si simplu o loterie la care am tras castigator. Am avut norocul sa intalnesc un om cu care m-am potrivit foarte bine si atunci lucrurile au mers de la sine”, a spus vedeta. 


Ca in orice in cuplu, certurile sunt inevitabile, dar cei doi soti  reusesc  sa pastreze vie flacara iubirii lor. “Nu prea ne-am certat pentru ca Alex nu este genul de persoana careia sa-i placa sa se certe. De obicei ne spunem ce avem de spus, dupa care ne impacam imediat, adica nu suntem ranchiunosi”, a declarat Andreea Esca.

 

In plus, nici rutina nu este o problema in cuplul Andreea Esca – Alexandre Eram.

“Rutina se poate transforma intr-o prietenie si intr-un lucru pozitiv daca stii cum sa o folosesti. Nu intotdeauna niste ani acumulati  inseamna rutina, pot insemna o foarte multa valoare, eu asa gandesc.  Cred ca fiecare an trebuie sa-l percepi ca pe un an de experienta in plus, nu ca pe ceva care sa te oboseasca”, a marturisit Andreea Esca.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Cum

reuseste sa-si surprinda sotul, dar si ce cadouri primeste de la acesta, aflati duminica, 20 mai, intr-o editie speciala “ D Paparazzi ” prezentata de Adelina Pestritu, de la ora 19.45, la Kanal D.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.