Andreea Esca in ipostaze incendiare! Iti place? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:15

Andreea Esca este mai sexi ca niciodata, iar pictorialul realizat pentru cel mai proaspat numar al revistei "Ce se intampla doctore?", vine sa demonstreze acest lucru.

"Am inceput sa fac un fel de Pilates, de care m-am indragostit. Faptul ca n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament m-a ajutat foarte mult sa vad si rezultatele destul de repede", declara prezentatoarea tv. Daca in urma cu un an Andreea avea 64 de kilograme, acum a ajuns la 55. Pentru a slabi, pe langa sport, a renuntat la carbohidrati- adica nu mai mananca paine, paste fainoase, pizza, produse de patiserie si dulciuri, iar, in plus, merge la masaje si la impachetari corporale.
Ce mai... NE PLACE noua Andreea Esca!

Ne mutam la o alta Andreea, care odinioara obisnuia sa fie un fel de bomba sexi. In prezent insa, preocupata cu relansarea carierei, dar şi cu creşterea fetiţei sale, fosta componentă a trupei Andre pare mai obosita ca niciodata. Bogdan Trascau, alias „Domnul Problema”, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de Andreea Antonescu. Cei doi se afla in studioul primului mentionat, unde tocmai ce terminasera de inregistrat un nou single, intitulat „My love”.
Figura cantaretei ne cam baga-n sperieti! E obosita, e palida, are ochii mici si niste cearcane pana la pamant. Aceasta este noua Andreea Antonescu?! NASOL! NU NE PLACE!