Andreea Esca, marturisire SOCANTA cu privire la salariul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Cunoscuta prezentatoare de stiri a facut o marturisire socanta cu privire la salariul ei. Dupa ce a fost curtata de nenumarate posturi de televiziune si dupa ce i-au trecut pe la urechi nenumarate oferte financiare, Andreea Esca sustine ca banii nu o pot cumpara.

Ultima oferta serioasa a venit anul trecut. "Atunci cand am avut oferte am fost foarte sincera si le-am spus celor care ma ofertau ca isi pierd vremea. Nu are sens, eu sunt un om fericit cu ceea ce fac, nu sunt cineva care sa isi doreasca din ce in ce mai mult. Sunt multumita, fericita, nu vreau sa am nici iaht, nici elicopter". Partea financiara este oricum o provocare pentru stirista.
Daca intr-o zi s-ar face o lista cu salariile vedetelor, Andreea stie unde ii vor fugi ochii. "M-as uita glont la mine. As vrea sa vad si eu cat castig. Nu m-a interesat niciodata cat castiga nimeni. Nu stiu de ce. Poate si asta vine tot din educatie. Nu am invidiat niciodata pe nimeni, nu m-a interesat. La vremea cand a inceput aceasta legenda nu existau toti ceilalti, si atunci eu fiind singura s-a nimerit la mine, si de acolo a aramas asa",
a declarat Andreea Esca. Rautaciosii ar spune cu siguranta ca astea sunt baliverne si tot ar cauta sa vada care este suma pentru care stirista se prezinta si cu piciorul in ghips la munca. Pentru ei, Andreea are un raspuns: "Chiar radeam cu un prieten intr-o zi ca nu am iesire din asta. Oricum ai da-o nu e bine. Daca ai da o cifra ar fi unii care ar spune ca nu se poate, ca e prea putin.
Daca ar fi prea mare iar nu ar fi bine. Mai bine o lasam asa cum e acum".

 

Taguri: