Andreea Esca si-a gasit inlocuitor la pupitrul stirilor: este chiar fiica ei, Alexia VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:35

E un lucru bine stiut ca Andreea Esca are o relatie extraordinara cu copiii ei, mai ales cu fiica ei, Alexia.

Are 12 ani si deja este o domnisoara in toata regula, bine imbracata si mereu zambitoare, la fel ca mama ei. Nu ne-am mira daca, peste cativa ani, am vedea-o pe Alexia la pupitrul stirilor in locul mamicii.

 

Fetita Andreei Esca a fost in atentia publicului inca de cand era bebelus. Mamica ei nu s-a ferit niciodata sa o expuna, iar acum incepe sa o scoata din ce in ce mai des pe la evenimente mondene si prin oras.

 

Alexia este pasionata de fashion si niciodata nu iese nearanjata din casa. Desi Andreea Esca incearca adesea sa isi impuna punctul de vedere asupra tinutelor ei, fetita poarta tot ce vrea ea.

 

Alexia bineinteles ca vede un model demn de urmat in mama ei, asa ca atunci cand va fi mare, vrea neaparat sa-i ia locul la pupitrul stirilor. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce declarații a făcut Ștefan Stan despre fosta lui soție. Cum va proceda atunci când mama copiilor lui își va reface viața: „Am stabilit amândoi așa.”

 

Nu a imprumutat doar siguranta de sine de la Andreea Esca, ci si frumusetea. 

 

Pana sa devina prezentatoare, Alexia se pregateste sa fie o dansatoare profesionista: ia lectii de dans de la celebrul instructor Mihai Petre!

 

Atat de mult se dedica dansului incat nu mai are timp si de altele.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.