Andreea, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", din primul sezon, schimbare radicala de look! Iata cum arata frumoasa bruneta acum!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 10:40
video Foto(7)

Andreea Curiman a sperat ca isi va gasi marea dragoste in casa "Puterea dragostei" insa adevarata iubire avea s-o intalneasca in tara.

Andreea Curiman a intrat in casa "Puterea dragostei" pentru a-l cunoaste mai bine pe None, pe care deja il placuse inca de la prima lui aparitie pe micul ecran. Desi parea ca nu se va resemna pana nu isi va atinge scopul, Andreea a renuntat in cele din urma la lupta pentru cucerirea inimii acestuia si s-a reorientat spre Alexandru.

Citeste si: Simina a dezvaluit unde va naste! Iata cum arata fosta concurenta de la "Puterea dragostei", cu doar cateva saptamani inainte de a deveni mamica!

Insa nici atunci nu a reusit sa formeze un cuplu, iar concurentii au decis sa o voteze pentru eliminare, dat fiind ca tanara si-a exprimat dorinta de a-si relua viata in afara competitiei.
Imediat dupa eliminarea din emisiune, Andreea a simtit nevoia sa le impartaseasca sustinatorilor ei din mediul online faptul ca nu isi mai doreste sa revina in competitie si astfel sa nu o voteze in acest sens.

"Multumesc celor care au fost alaturi de mine si m-au sustinut mereu! Va iubesc mult! Nu uitati, nu totul este asa cum pare! Si va rog sa nu ma votati, eu nu imi doresc sa ma intorc! Va multumesc inca o data pentru toata sustinerea!", a spus Andreea.

Revenita in tara, Andreea s-a dedicat unor sedinte foto de exceptie si realizarii unui canal de Youtube, pentru a putea comunica fanilor sai detalii nestiute din viata sa.

Desi a ravnit pe rand la atentia si iubirea lui None si apoi a incercat sa formeze un cuplu cu Alex, Andreea nu a reusit sa isi gaseasca adevarata jumatate in casa "Puterea dragostei".

La scurt timp de la revenirea in tara, Andreea a continuat sa isi caute marea dragoste si si-a pastrat acelasi farmec irezistibil. Frumoasa bruneta le-a impartasit sustinatorilor ei din mediul online orice schimbare la aspectul ei fizic la care a recurs.

Iata prin ce transfomare de look a trecut de curand, este uluitor de frumoasa cu noua coafura in stil afro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.