Andreea i-a impresionat din nou pe jurați cu ținuta ei! „Ținuta este compusă excepțional”. Ce nemulțumire a avut Carina față de ținuta concurentei: „Nu prea îmi plac”

Autor: Lavinia Medrea

Andreea i-a impresionat din nou pe jurați cu ținuta ei

Sursa: Captură KANAL D2

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Andreea i-a impresionat încă odată pe jurați cu ținuta pe care a făcut-o.

Astăzi, în noul episod al emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Andreea a venit, din nou, cu o ținută impecabilă, plăcută foarte mult de jurați. Totuși, Carina a avut o mică nemulțumire în legătură cu styling-ul ales de Andreea.

Ce nemulțumire a avut Carina față de ținuta Andreei

Astăzi, Andreea și-a pregătit o ținută pentru a merge cu motocicleta, deoarece nu a mers niciodată și își dorea mult să conducă acest tip de vehicul. Un lucru care i-a displăcut Carinei la ținuta Andreei au fost cizmele.

„Îmi place. Îmi place mai ales partea de beauty foarte mult, nu-mi plac cizmele”, a spus Carina.

Citește și: Andreea de la Bravo, ai stil 2023 i-a dat pe spate pe jurați! Ținuta ei a obținut trei steluțe: „Este compusă excepțional”

„Cizmele sunt cele pe care le-am purtat acum câteva ediții, pentru că mi-am dorit negre, nu le-am găsit mărimea mea, așa că le-am dat cu spray și le-am făcut negre. Erau albe, în fine, un bej”, a spus Andreea.

„Nu prea îmi plac, în rest îmi place look-ul, aș purta. Îți stă foarte bine. Și, totuși, aș vrea să te văd pe tocuri mai înalte, mai subțiri”, a declarat Carina.

„O să mă gândesc special la un styling pentru tine dacă vrei”, a spus Andreea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea i-a impresionat din nou pe jurați cu ținuta ei

Ca de fiecare dată, Andreea i-a impresionat pe jurați cu piesele pe care le-a contopit și cu styling-ul pe care l-a făcut. Concurenta a reușit să ia trei steluțe de la jurați cu ținuta inspirată de la cântăreața spanioloaică Rosalia.

„Trecând peste acest element al corsetului, eu nu aș fi ales acest corset pentru această ținută și, de fapt, n-aș fi ales acest corset pentru această jachetă, dar îmi place faptul că e descoperit decolteul, simțeam nevoia cu un decupaj sau gol în

partea asta. Deci, trecând peste corset, mi se pare că ținuta este compusă excepțional, alegerea cizmelor în mod particular și a acestui model de jachetă cu acești umeri, cu aceste cozi, cu acest machiaj, cu lungimea fustei, toate lucrurile acestea vorbesc despre un styling alcătuit foarte bine”, a declarat Maurice Munteanu.

Citește și: Iris simte că nu are competiție la Bravo, ai stil 2023? Le-a spus-o în fața tuturor concurentelor: „Nu reprezentați pentru mine o amenințare”

„Andreea, iubita mea, tu de unde te-ai inspirat alcătuind look-ul ăsta, astăzi?”, a întrebat Raluca Bădulescu.

„Am spus deja, de la Rosalia și din stilul ei”, a răspuns Andreea.

„E exact look-ul din turneu, complet, look-ul pe care l-a promovat în turneul albumului. Partea de beauty e genială, îmi place că ai folosit povestea asta de eyeliner în context minimal și așa se face, felicitări, îmi place ce văd.

În ceea ce privește look-ul tău, este copy-paste Rosalia. Nu mă deranjează absolut deloc, mi se pare că îți funcționează perfect pentru tine, la codițe am o singură problemă. Tipul ăsta de codițe cu tipul ăsta de pieptănătură nu se prind de aici (n.r.: de sus), se prind de aici (n.r.: de jos)”, a spus Alexandru Abagiu/