Andreea Ibacka a recunoscut că își neglijează soțul: „Când apar copiii, îi prioritizezi pe ei”. Ce provocări a întâmpinat vedeta în relația cu Cabral

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 apr 2024, 23:56

În ce stadiu se află relația Andreei Ibacka cu soțul ei, Cabral

Sursa: Facebook Cabral Ibacka; Captură YouTube

Recent, Andreea Ibacka a fost invitată în cadrul podcastului „Te ascult”, moderat de Ilinca Vandici, în cadrul căruia a vorbit despre cum decurge căsnicia ei cu renumitul Cabral.

La interviul cu Ilinca Vandici, Andreea Ibacka a adus în prim-plan, printre altele, modul în care a evoluat relația dintre ea și Cabral de când au devenit părinți. În acest sens, invitata a mărturisit că ea și soțul au întâmpinat multiple provocări.

Andreea Ibacka a recunoscut că îl neglijează pe Cabral

În primul rând, vedeta a explicat că, în momentul în care copiii vin pe lume, este normal ca ei să fie puși pe primul loc, întrucât au nevoie de o grijă și de o atenție sporită.

Astfel, aceasta le-a dedicat lor mare parte din timpul ei și a ajuns să petreacă din ce în ce mai puțin timp cu partenerul.

„Inevitabil, când apar copiii, îi prioritizezi pe ei, mai ales femeile fac treaba asta, și își neglijezi, într-o oarecare măsură, soțul, pentru că, fizic, nu-ți ajunge timpul, pentru că epuizarea te face să alegi somnul, decât un film cu soțul”,  a

explicat Andreea Ibacka.

Ulterior, aceasta a fost întrebată de către Ilinca Vandici dacă simte că l-a neglijat pe Cabral, iar ea a mărturisit că, într-adevăr, nu s-a mai focusat atât de mult pe relația cu el. Însă, ea își dorește să recupereze momentele pierdute în compania lui, întrucât copiii lor s-au făcut mari și au dobândit o oarecare independență, întrucât, atunci când erau mici, aveau un atașament puternic față de ea.

Citește și: Andreea Ibacka, despre Craciunul alaturi de Cabral! VEZI ce nu mananca niciodata si ce ii facea sotul ei la inceputul relatiei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Da, nu prea am avut mult timp de cuplu în ultimii ani și încercăm să facem treaba asta acum, că copiii, cumva, au mai crescut, sunt în colectivitate. Slavă Domnului, avem și sprijinul bunicilor. Am început să mai ieșim ca pe vremuri, chiar și la discotecă”,  a povestit vedeta.

Cum a evoluat relația Andreei Ibacka cu Cabral

Însă, cu toate acestea, Andreea Ibacka a mărturisit că, deși l-a neglijat pe Cabral, căsnicia lor a avut nevoie de o asemenea încercare, întrucât, în acest fel, și-au demonstrat unul celuilalt că au o relație

solidă, care rezistă la astfel de greutăți. De asemenea, invitata Ilincăi a explicat că orice cuplu este supus mai multor teste pe parcurs, pe care trebuie să știe cum să le depășească.

„Primii ani cu copiii sunt, cu adevărat, testul suprem pentru orice relație(...) Trebuie să muncești toată viața pentru o relație sănătoasă și să nu te complaci în mediocritate.(...) Indiferent de vârstă, provocările sunt aceleași”,  a

spus Andreea.

Citește și: Cum s-au cunoscut Cabral și Andreea Ibacka. Povestea unei iubiri imposibile

De asemenea, vedeta a dezvăluit că și diferența de opt ani dintre ea și soțul său a reprezentat o oarecare provocare: „ Am simțit lucrurile ușor decalat. Concret, el era pregătit pentru copii mult mai devreme, dar a avut răbdarea și maturitatea de a aștepta să fie momentul potrivit pentru amândoi”.