Casnica dovedita, dupa ce a terminat de pus muraturi, Andreea Ibacka si-a dezvaluit reteta cu care ea face cele mai delicioase penne carbonara cu care il rasfata pe sotul ei, Cabral.
"Asadar, s-a decis ce mancam azi! Ingrediente: penne, ciuperci, bacon, smantana pentru gatit, galbenus de ou, ulei, sare, patrunjel, parmezan.
Fierbeti la foc mediu pennele – sau felul vostru preferat de paste – in apa cu sare si un strop de ulei, pentru a nu se lipi.
Pentru efectul “al dente” scadeti timpul de fierbere inscris pe ambalaj cu aproximativ 15-20%. Separat, rumeniti intr-o tigaie mai adanca ciupercile taiate marunt si baconul taiat fasii.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii
Apoi adaugati deasupra smantana pentru gatit, cate un galbenus de ou pentru fiecare portie de paste, patrunjel tocat si sare, dupa gust.
Amestecati bine si puneti pastele gata fierte deasupra sosului. Lasati-le pe foc circa 1 minut, amestecand bine toata compozitia si apoi serviti cu parmezan ras deasupra", a postat blondina pe blog.