Survivor Romania: Andreea Lodba s-a intors in tara! Cine a asteptat-o la aeroport pe Faimoasa

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 25 iul 2022, 15:40
Andreea Lodba a fost asteptata la aeroport de iubitul ei. Cei doi au avut parte de o revedere emotionanta. Andreea s-a intors din Republica Dominicana, acolo unde a participat la Survivor Romania, in echipa Faimosilor

Andreea Lodba a fost, duminica, concurenta cu cele mai putine voturi primite de la telespectatori si astfel a parasit competitia Survivor Romania 2021. Ea a intrat la duel cu Stefan Ciuculescu, Adelina Damian si Marius Craciun.

Andreea a fost surprinsa sa afle ca a fost eliminata, duminica seara. Ea a fost eliminata de telespectatori, pierzand competitia voturilor prin SMS.

"Nu-și mai au rost cuvintele acum, sentimentul este foarte puternic, emoția este foarte puternică, după cum am spus, mi-aș fi dorit ca această competiție să nu se termine aici, mi-aș fi dorit să continui", a spus atunci, "la cald", Andreea, vizibil dezamagita de faptul ca parcursul ei la competitia Survivor Romania 2021 s-a oprit atat de brusc.

Andreea s-a intors joi in tara si a fost asteptata la aeroport de iubitul sau si de colegii alaturi de care joaca in serialul" Moldovenii", difuzat de KANAL D.

Citeste si: Tragedie fără margini la Exatlon! O fostă concurentă din echipa Războinicilor s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu COVID-19

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum l-a tradat Faimosul pe fotbalist: "Se da dupa cum bate vantul"

Survivor Romania: Primele declaratii date de Andreea Lodba la intoarecerea in Romania

Survivor a fost cea mai grea, dar totodata cea mai frumoasa experienta pe care eu am trait-o pana acum[..] Faptul ca am facut sport in decursul vietii consider ca m-a ajutat foarte mult. Nu stiu cum s-a vazut de acasa, dar eu am simtit ca am un avantaj pe traseu, in fata adversarelor mele.

Dezavantajul pe care eu l-am simtit si care cred ca s-a vazut, a fost, uneori, la final.

Care a fost cel mai greu traseu pentru tine?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cel mai greu traseu pentru mine a fost cel de la tobogan. Cel de pe lac nu spun ca m-a avantajat, insa era oarecum mai usor pentru mine. Toboganul imi creea de fiecare data probleme la iesire.

Cand ajungeam si vedeam ca in ziua respectiva aveam toboganul, era cel mai urat lucru pentru mine. Stiam ca o sa imi puna probleme si nu imi doream lucrul asta.

Cel mai greu lucru a fost faptul ca nu am avut mancare, nu aveam nicio sursa in afara de jungla. Ne "bateam" pe un singur mango, asta era ca un fel de desert. Trebuia sa mergem sa ne gasim cocos, eventual il prajeam pentru a-i schimba gustul.

Cel mai greu e lupta cu foamea in "Survivor".

Ma voi intoarce acasa la ai mei, la sora mea. O sa petrec careva zile cu ei si pe urma ma joi intoarce la filmari.

Cine este Andreea Lodba de la Survivor Romania 2021?

Andreea Lobdă de la Survivor România are 25 de ani și este actriță. Aceasta este cunoscută pentru rolul personajului Aurica din serialul „Moldovenii'. Însă, nici sportul nu îi este străin. Andreea Lobdă face sport de la 13 ani și este arbitru de fotbal la juniori.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.