Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Cum au reacționat concurenții

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 27 aug 2023, 20:08

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, s-a anunțat cine este favoritul săptămânii!

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, s-a anunțat cine este favoritul săptămânii!

Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”

În gala de astăzi, băieții au fost 100% siguri și nu au avut speranțe că vreunul dintre ei ar putea câștiga titlul de favorit al săptămânii și cecul în valoare de 5.000

de lei.

Citește și: „Îi place de Moise”. Irina spune tot despre posibila legătură dintre Moise și Catinca! Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” de duminică, 27 august, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

Contrar așteptărilor băieților, favoritul săptămânii este Radu!

„Le mulțumesc din suflet încă odată tuturor învingătorilor pentru toate voturile pe care le primesc în fiecare săptămână, și cu fiecare premiu luat și cu acest nume pe care îl am în fiecare

săptămână de o vreme încoace primesc și mai multă putere din partea lor, dar în continuare vă rog s-o votați și pe Cristina la 1206 pentru că îmi doresc foarte tare să reprezinte și ea casa fetelor, pentru că merită.

Citește și: Catinca, în lacrimi! Cosmin este bulversat de reacția partenerei sale! „Nu știu cum e mai bine! Nu știu ce să fac!” Iată ce schimb replici uluitoare au avut cei doi concurenți în Casa iubirii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vă mulțumesc din suflet și vă iubesc!”, a declarat Radu, după ce și-a luat cecul de 5.000 de lei.

Pe cine votează Radu spre eliminare

A venit momentul ca favoritul săptămânii să voteze un concurent spre eliminare. Radu a ales, dintre casa băieților și cea a fetelor, să facă o eliminare chiar pe „teritoriul” său.

„În momentul de față merge (n.r.: votul) către casa băieților, dar o să spun la momentul potrivit”, a declarat Radu.

Radu nu a vrut să dezvăluie pe cine alege spre eliminare, dar a precizat că nu este vorba de Moise chiar dacă acesta are imunitate și nu poate fi dat afară.

Andreea Mantea l-a îndemnat pe Radu să pună responsabilitatea votului eliminatoriu pe umerii altcuiva dacă simte că nu știe pe cine vrea să voteze, iar Radu i-a predat ștafeta Cristinei.

Totuși, Cristina a refuzat să devină responsabilă pentru o decizie așa mare.

După lungi clipe de suspans, Andreea Mantea a anunțat că gala de astăzi nu este eliminatorie, așa că toată lumea poate sta liniștită. Singura modificare care va avea loc este la nivel de lideri, astfel că fiecare va vota ce lider să aibă în casă.