Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii în „Casa iubirii”! Reacția neașteptată a lui Patrick

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 iul 2024, 21:00

Andreea Mantea a pus „stop vot”

Sursa: Captură KANAL D

Favoritul săptămânii, anunțat în Gala de duminică, 7 iulie, este Robert! Acesta a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și a primit cecul în valoare de 5.000 de lei.

Odată cu titlul de concurent preferat al săptămânii, pe lângă premiul de 5.000 de lei, Robert a obținut imunitate în Gală, dar și responsabilitatea de a vota spre eliminare cea de a treia persoană.

Cum a reacționat Patrick când a aflat că Robert este favoritul săptămânii

Imediat după ce i-a pronunțat numele, prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”, Andreea Mantea, l-a invitat pe concurent să-i înmâneze cecul și să-l felicite pentru reușită.

După ce a primit cei 5.000 de lei, Robert a ținut să își arate recunoștința față de fanii lui de acasă, care l-au votat într-un număr atât de mare.

„Dragi susținători, vă mulțumesc din suflet că și în această săptămână m-ați făcut favoritul dumneavoastră. Mulțumesc enorm pentru că avem această comunitate puternică. Vă pup și vă iubesc pe toți”,  a spus tânărul, după ce i-a fost înmânat cecul pentru titlul de favorit al săptămânii.

Citește și: Robert și Giuly de la „Casa iubirii” s-au afișat într-o ipostază incendiară! Fotografia care i-a pus pe fani pe jar

Ulterior, Robert a plecat înapoi spre locul său, în aplauzele concurenților. Însă, înainte de a se întoarce pe scaun, s-a dus la iubita lui, Giuly, pentru a împărtăși bucuria cu ea. Aceasta, foarte entuziasmată, l-a sărutat de trei ori pe concurent.

În tot acest timp, disprețul s-a putut citi clar pe chipul lui Patrick. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Roberta a trădat-o pe Alexandra și l-a votat spre eliminare pe Gagea

După ce Robert și-a primit cecul, a venit momentul nominalizărilor. Pe lângă Sebastian, care a fost nominalizat din oficiu, fetele și băieții au trebuit să propună alți doi concurenți, iar favoritul săptămânii unul. 

Deși majoritatea fetelor au decis să-l propună pe Bogdan spre eliminare, Roberta a ales să-l nominalizeze pe Gagea, după ce a auzit că Sebastian riscă să părăsească emisiunea, deși nu mai formează un cuplu.

„O să-l votez pe Gagea, pentru că ar avea mai puține șanse Sebastian să plece, dacă ar ieși cu Gagea. Nu știu, așa mă gândesc eu”,  a spus Roberta, foarte hotărâtă.

Citește și: Sebastian explodează de nervi din cauza Robertei! „Te-a băgat cineva în seamă?”. Gestul controversat al concurentului față de fosta lui iubită i-a surprins pe toți

Concurenta a luat această decizie fără să se mai gândească la prietena ei, Alexandra, care, nu de mult, a decis să-i mai acorde o șansă iubitului ei Gagea. Deși bruneta i-a cerut Robertei să nu-și îndrepte votul spre Gagea, fosta iubită a lui Sebastian și-a încălcat cuvântul și a făcut fix opusul: „Știu că m-a rugat Alexandra, îmi pare rău, dar aici ține strict de mine și de el (n.r. Sebastian)”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos: