Andreea Mantea a avut o zi de nastere memorabila! A primit un dans in poala in limuzina si un tort de la un barbat in chiloti! Imaginile astea sunt fenomenale

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:23

Andreea Mantea a avut parte de o zi memorabila la implinirea celor 30 de ani. Colegii i-au pregatit o sumedenie de surprize, care mai de care mai... fierbinte.

"As vrea sa-i multumesc familiei "wowbizescu". Sunteti extraordinari. Mi-ati facut ziua mai... Dragi telespectatori, va rog sa nu va schimbati parerea despre mine dupa ce veti vedea, dar a fost o surpriza totala. Promit si eu sa-i surprind  pe colegii mei la fel de profund", a spus Andreea Mantea.

Inca de la ora 07:00 au inceput farsele pentru Andreea Mantea. Nici bine nu a deschis ochii, ca in momentul in care s-a ridicat din pat s-a trezit inconjurata de trandafiri, dar si cu un barbat chipes in pat.

Mantea: Cine esti, ce cauti aici? Cine te-a bagat aici?

Actor: Tu m-ai bagat, aseara!

Mantea: Cu cine ai venit?

Actor: Cu tine.

Mantea: Asta e o farsa.

Actor: Ce farsa? Nu-ti mai aduci aminte ce ai facut aseara?
Dupa sperietura zdravana pe care a tras-o, Mantea s-a bucurat de un mic dejun copios pregatit de colegi.


Surprizele insa nu s-au oprit aici. Dupa ce a primit cadou un machiaj de cinci stele, Mantea s-a imbracat sexy si s-a lasat pe mana colegilor.

O plimbare cu limuzina nu se poate face oricum, ci cu muzica live. Gigel Frone a fost cel care i-a cantat brunetei de ziua ei.

Si cum de ziua de nastere distractia si bunadispozitia trebuie sa fie la un inalt nivel, Andreea Mantea a fost asteptata in limuzina de un barbat care abia astepta sa-i demonstrese talentul de stripper.
Cu multe tipete si ochi mari, prezentatoarea a acceptat si darul acesta, ceva mai deocheat.
Dupa momentul fierbinte, Andreea a primit un tort in centru, iar mai multi admiratori i-au cantat la multi ani.

Surprizele au continuat cu o vizita in piata.

Ultima parte a fost cireasa de pe tort. Andreea Mantea a ajuns la redactie unde in sala de sedinte o astepta un barbat de culoare, dispus sa faca orice i-ar cere.
Ei bine, prezentatoarea s-a multumit sa-i tranteasca un tort pe piept.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Spiritele s-au încins, astăzi, în „Casa iubirii”, după ce băieții au fost provocați să-i dea smash sau pass lui Criss, noua concurentă din emisiune.