Andreea Mantea a dat iar de belea. Era sa nu mai ajunga la o nunta in Florenta. Iata de ce! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 19:15

Andreea a inceput noul sezon "Nunta cu surprize" cum nu se poate mai bine. Destinul a facut sa mearga in Italia la o nunta romaneasca.Dar si de data aceast anu putea merge totul ca la carte.

Mai nerabdatoare ca oricand sa plece la Florenta, Castiglion, acolo unde are loc o nunta 100% romaneasca, Andreea se imbarca in avion. Dar ce sa vezi, dupa ce a aterizat, era cat pe ce sa rateze nunta, cu mire cu tot.

Ei au stat pe autostrada mai bine de 11 ore deoarece se facuse ambuteiaj din cauza celor 2 ccm de zapada care abia se pusese pe autostrazile italiene.
Deci si ei au probleme mai mari ca noi, asa ca ar trebui sa incepem sa nu ne mai vaitam.

Mirele, Alex, a asteptat-o pe Andreea la aeroport in timp ce viitoarea lui sotie il sunase de 30 d eori sa vada ce se intampla de nu mai ajung. Alex, glumind, a rugat-o sa isi gaseasca alt mire, caci el nu va mai ajunge la nunta. Peripetia s-a incheiat cu bine, iar Andreea a ajuns la hotel.


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.