Andreea Mantea a dat verdictul final în cazul lui Cosmin! Ștefania a izbucnit în hohote de plâns: „Noi nu putem...”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 mai 2024, 20:52

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea a dat verdictul în cazul lui Cosmin.

În ediția de sâmătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, prezentatoarea a dat verdictul în cazul lui Cosmin.

Andreea Mantea a dat verdictul final în cazul lui Cosmin

În ultimul timp, au apărut în mediul online informații conform cărora Cosmin ar fi divulgat informații din interiorul emisiunii, motiv pentru care întreaga echipă „Casa iubirii” a început să investigheze acest caz.

Citește și: Roberta nu își mai poate stăpâni lacrimile, iar concurenții își ridică semne de întrebare: „De ce plângi, că nu a fost Robi interesat de tine?”

O parte din soarta lui Cosmin a stat în mâinile colegilor lui, care și-au exprimat, prin vot, părerea în legătură cu această situație. Din fericire, toți concurenții, băieți și fete, sunt de părere că Cosmin nu ar fi în stare să facă așa ceva, respectiv să divulge informații din emisiune.

„Le mulțumesc foarte mult că cred în mine”, a declarat Cosmin.

Citește și: „Sunteți penibili amândoi”. Patrick și Robi au pus tunurile pe Roberta. Concurenta susține că cei doi nu sunt asumați

„Din păcate, rezultatul votului colegilor tăi nu cântărește la decizia luată de emisiune. Este părerea lor pe care ar trebui s-o afli înainte de posibilitatea de a părăsi casa, să știi câți au avut încredere în tine”, a spus Andreea Mantea.

Cosmin a mărturisit că începuse să nu mai ia în seamă comentariile pe tema acestui subiect și să nu mai dea atât de multă importanță, dar faptul că Ștefania se consumă atât de mult din cauza acestei situații îl face și pe el să fie foarte stresat. În tot acest timp, Ștefania așteaptă verdictul în cazul iubitului ei cu lacrimi în ochi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ștefania izbucnește în plâns când aude decizia 

A venit momentul pe care l-a așteptat toată lumea, acela de a afla ce se va întâmpla cu soarta lui Cosmin în competiție. În timp ce Andreea Mantea a făcut anunțul plin de suspans și tensiune, Cosmin și Ștefania au ascultat fiecare cuvânt cu lacrimi în ochi. 

„Am analizat capturile, Cosmin, am analizat felul tău de a scrie, de exprimare, felul tău.

Astăzi, Cosmin, noi nu putem să ne dăm seama dacă acele conversații îți aparțin sau nu. Nu ne putem da seama dacă acele capturi sunt reale sau nu, pentru că nu avem nicio dovadă clară că ar fi reale, dar totodată nu avem nicio dovadă clară cum că n-ar fi reale.

Prin urmare, Cosmin, decizia noastră este că îți poți continua drumul aici în Casa iubirii până când va apărea o dovadă clară că acele conversații sunt reale, dacă sunt reale”, a spus Andreea Mantea.

Ușurată de faptul că iubitul ei rămâne cu ea în „Casa iubirii”, Ștefania izbucnește în lacrimi, după care este consolată de Cosmin.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?