Andreea Mantea a facut anuntul: ce schimbari se vor produce in sistemul de votare pentru telespectatori! Cate cupluri exista in casa "Puterea dragostei" si cum vor putea fi votate de public?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 ian 2019, 14:38

Andreea Mantea lea cerut concurentilor sa scrie negru pe alb care sunt cu adevarat cuplurile formate deja in casa "Puterea dragostei"!

In timpul editiei de astazi, Andreea Mantea a facut un anunt surprinzator tuturor concurentilor. Prezentatoarea TV a subliniat faptul ca se va introduce o noua rubrica pe site-ul emisiunii "Puterea dragostei", pentru ca telespectatorii fideli sa isi voteze cuplurile favorite. Dar pentru acest lucru, Andreea Mantea le-a cerut concurentilor sa scrie negru pe alb care dintre ei formeaza cu adevarat un cuplu. 

"Ganditi-va bine si vreau sa vad cuplurile care sunt in casa in acest moment! Vom avea o noua rubrica de vot pentru telespectatori, pe site-ul "Puterea dragostei"! Nu va afecteaza nici pentru eliminare, nici pentru voturi, pentru nimic! Va fi doar o alta rubrica! Tocmai de aceea vreau sa vad cuplurile care sunt in acest moment in casa!", a spus Andreea Mantea

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.