Andreea Mantea a facut anuntul chiar ACUM! Ce se intampla in ultima saptamana din ''Puterea dragostei''

Autor: O.P.

Andreea Mantea a facut un anunt pentru toti fanii ''Puterea dragostei''.

''Am intrat in ultima saptamana din primul sezon ''Puterea dragostei'', iar dumneavoastra sunteti alaturi de noi intr-un numar extrem de mare! Va multumim din tot sufletul!'', a scris Andreea Mantea pe o retea de socializare.

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta in acest weekend, cu „Puterea Dragostei”

 

Show-ul “Puterea Dragostei”, un adevarat experiment social pentru concurentii care aleg sa isi intalneasca sufletul pereche, urmarit de milioane de fani, la fiecare editie, se apropie de marele final al primului sezon.

Fanii emisiunii vor putea urmari marea finala, sambata, 13 iulie, la ora 15:30, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, anunț de ultimă oră despre marea finală! Ce se va întâmpla la "Puterea dragostei" în următoarele zile

“Marea finala a emisiunii va fi pe data de 13 iulie, zi cu noroc pentru cineva. Toti concurentii primului sezon au aratat puterea dragostei, in felul lor. Ce este drept, unii mai mult, altii mai putin”, a spus Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.