Andreea Mantea a facut anuntul chiar in casa baietilor! Astazi, fiecare fata va chema un baiat la intalnire in camera rosie! Iata ce exercitiu de imaginatie au facut baietii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 nov 2018, 11:20

Fiecare baiat si-a imaginat fata care il va chema in camera rosie.

Dornici sa auda ce supriza le-a pregatit Andreea Mantea de aceasta data, baietii au primit-o cu zambetul pe buze si usor emotionati. Astazi prezentatoarea TV i-a anuntat pe baieti ca vor fi ei cei alesi de catre fete pentru a merge la intalnire in camera rosie. Astfel ca fiecare fata va chema un baiat pentru a-l cunoaste mai bine in cinci minute in camera rosie. Andreea Mantea le-a propus baietilor un scurt exercitiu de imaginatie.

Fiecare baiat a spus numele fetei care il va chema in camera rosie. 

 

Madalin a spus cu seninatate si nerabdare in acelasi timp, ca va fi chemat de Viorela. Daniel a recunoscut ca vrea sa fie surprins de cineva astazi, dar cea care crede sigur ca il va chema va fi Marina. Pe de alta parte Adrian a spus ca ar vrea sa fie chemat la intalnire de catre Raluca. 

 

 

In ceea ce il priveste pe Stefan, acesta a recunoscut ca nu crede ca va fi chemat de nimeni astazi. Insa acesta a recunoscut ca fata care ii place cel mai mult este Marina. 

Adelin a spus ca si-ar dori sa fie chemat de Stefania. Si in cele din urma Valentin a recunoscut ca i-ar placea sa se intalneasca in camera rosie cu Rafaela, careia i-a pregatit o surpriza. 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.