Andreea Mantea a facut anunțul despre pedepse! Iata ce decizie s-a luat in privinta concurentilor de la "Puterea dragostei" care s-au intalnit in vacanta de sarbatori, incalcand regulamentul emisiunii!

Autor: D.I.
Actualizat: 19 ian 2020, 23:17

Andreea Mantea a deschis "cutia Pandorei" si le-a comunicat concurentilor ce se va întâmpla cu cei care au încălcat regulamentul.

In perioada sarbatorilor de iarna, concurentii de la "Puterea dragostei" s-au întors in Romania, pentru a-și petrecere timpul alături de familie. Insa acestia au profitat de ocazie si s-au intalnit si cu partenerii lor, desi stiau ca astfel vor incalca regulile emisiunii. După revenirea in Istanbul, s-a descoperit ca multi dintre ei au încălcat regulamentul si s-au intalnit.

In GALA de astazi, Andreea Mantea a anuntat ce se va intampla cu cei care au incalcat regulamentul si s-au intalnit in vacanta in timp ce se aflau in tara, de sarbatori.

Citeste si: Marius, prima reactie dupa ce a fost eliminat din casa "Puterea dragostei"! Iata ce DECIZIE radicala a luat Andreea Pirui, cand a aflat ca iubitul ei va pleca din emisiune!

Citeste si: Iancu Sterp de la "Puterea dragostei" si-a facut primul TATUAJ! Este cea mai mare dovada de iubire pentru Denisa! Iata ce anume si-a tatuat tanarul pe piept, in dreptul inimii si cum a reactionat mama lui!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea a facut anunțul despre pedepsele pentru concurenții de la "Puterea dragostei"

"Dragi concurenți, când aceste rânduri vor fi citite, toate vacanțele vor fi încheiate, iar noi com putea intra în ritmul normal, cu speranța că regulile vor fi respectate. Începand de mâine, ne dorim sa dăm uitării toate greșelile și să o putem lua de la capăt, ca și cum ar fi prima zi de competiție.

Sperăm că voi toți veți ști să apreciați ce vi se oferă, acest nou început și iertarea greșelilor vostre, și că, de acum înainte, veți arăta puterea dragostei în cea mai curata formă a ei."

"Asta a fost scris înainte să luați vacanța. Ați fost înțeleși, noi știam că vă veți vedea. De Crăciun, e normal să stai cu cei dragi. Cum o parte din voi deja v-ați făcut cupluri, ați simțit nevoia să nu fiți alături doar de familiile voastre, ci și de jumătatea voastră de aici din casa.

Tocmai de aceea vă iertăm!", a anunțat Andreea Mantea, spre incantarea concurenților de la "Puterea dragostei".

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul