Andreea Mantea a facut anuntul despre Turcu! Concurentul nu a respectat termenul de revenire acordat in editia de luni! Iata ce sanctiune a primit tanarul!

Autor: D.I.

Andreea Mantea a anuntat ce se va intampla cu Turcu, dupa ce acesta nu s-a prezentat la filmari la timp.

La finalul editiei de astazi, Andreea Mantea a dezlegat misterul in legatura cu situatia lui Turcu si le-a spus tuturor faptul ca acesta si-a pierdut statutul de concurent la "Puterea dragostei", dupa ce a incalcat regulamentul emisiunii, neprezentandu-se la filmari la timp.

"Avand in vedere ca nu a revenit in timpul pe care i l-au acordat colegii mei din productie, nu v-a mai fi acceptat in casa "Puterea dragostei"! Turcu este descalificat! Fiecare pasare piere pe limba ei! As vrea sa va reamintesc ca sunteti la televizor!", a spus Andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mary, criza de gelozie extrema! Apropierile tandre dintre Robert si Andreea o scot din minti! Iata cum a reactionat concurenta! Va pune sau nu capat relatiei lor!

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.