Andreea Mantea a făcut anunțul, din vacanță: “Luna mult așteptată” Unde a plecat prezentatoarea “Casa Iubirii”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 02 aug 2023, 15:19

Andreea Mantea a făcut anunțul, din vacanță: “Luna mult așteptată” Unde a plecat prezentatoarea “Casa Iubirii”

Sursa: Instagram Andreea Mantea

Andreea Mantea a plecat în luna august într-o vacanță pe care a șteptat-o tot anul. Unde a ales să-și petreacă prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” momentele de relaxare de la finalul verii?

Prezentatoarea TV a ales să își petreacă ultima lună de vară departe de casă. Ce destinație exotică a ales frumoasa brunetă? 

Unde a plecat Andreea Mantea în vacanță?

Prezentatoarea emisiunii „Casa Iubirii” a postat pe pagina sa de Instagram două fotografii, iar din imagini se observă că își va petrece următoarele zile într-o locație exotică. 

„August, ultima lună a verii și totuși cea mai frumoasă, luna zilelor fierbinți, dar perfecte și a nopților lungi, dar totuși prea scurte, luna în care totul parcă este mai

bun, mai frumos, mai dulce, dorul de ducă devine din ce în ce mai mare, luna vacanțelor magice, luna mult așteptată, BINE AI VENIT! ”, a scris aceasta pe pagina sa de Instagram, alături de cele două poze. 

Citește și: Cine a plecat acasă cu cecul în valoare de 5.000 de lei și cine a părăsit competiția „Casa Iubirii”: „Nu mă așteptam la asta”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fiul Andreei Mantea a împlinit opt ani

În urmă cu două luni, tânăra mămică l-a sărbătorit pe David, băiețelul ei care a împlinit opt ani. 

Andreea Mantea a plănuit totul în amănunt pentru a-i face fiului ei cea mai frumoasă petrecere. Așadar, i-a organizat fiului ei o petrecere foarte frumoasă, cu ocazia zilei de naștere a acestuia și a postat câteva fotografii și în mediul online. Comentariile au început imediat să curgă, iar prezentatoarea s-a bucurat din plin de fericirea copilului ei.

Citește și: Larisa și George, întâlnire cu peripeții în camera roșie: "Să luăm o pauză!" Aflați ce se va întâmpla, vineri, 28 iulie, în Casa iubirii, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Sâmbătă, la data de 27 mai 2023, David a împlinit opt ani, iar Andreea Mantea nu a putut să lase această zi să treacă neobservată. Prezentatoarea o organizat o petrecere memorabilă și a făcut tot ceea ce a putut pentru ca fiul ei să se bucure din plin de aniversare.

Multe vedete i-au urat  „La mulți ani!”,  alături de sute dintre fanii acesteia. Emoținată din cale afară, prezentatoarea a mărturisit că fiul ei reprezintă  „totul”  pentru ea și nimic altceva nu mai contează.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.