Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii! Iată ce reacții neașteptate s-au stârnit în rândul concurenților

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 aug 2023, 20:00

După o Gală presărată cu multe tensiuni și răsturnări de situație Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat de toți concurenții! Iată cine a fost desemnat Favoritul telespectatorilor în această săptămână și ce reacții s-au stârnit în platou!

Îndrăgita emisiune Casa iubirii, aflată la cel de-al doilea sezon, surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, întâlniri romantice, noi idile între concurenți, dar și multe controverse, tensiuni și răsturnări uluitoare de situație, care deseori duc la neînțelegeri în cuplu și chiar la despărțiri. În ediția de Gală de astăzi, concurenții au avut parte de multe momente tensionate deoarece Radu și Cristina au ajuns din nou într-un punct critic al relației lor, deși încercau din răsputeri să redevină un cuplu.

Și tot în ediția de astăzi, concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle dacă va fi o Gală cu eliminare sau nu, dar și cine a fost desemnat Favoritul Săptămânii.

Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii

În ediția de Gala de astăzi, a emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții care așteptau cu emoții și nerăbdare că nu va există nicio eliminare, spre marea lor bucurie, că vor mai rămâne încă o săptămână în aceeași formulă.

Spre finalul serii, prezentatoarea TV a anunțat cine a fost desemnat Favoritul Săptămânii și câștigătorul premiului de 5000 de lei.

În urma voturilor exprimate de telespectatori concurentul care a avut cele mai multe voturi de susținere a fost Radu. Vestea bună a venit că o alinare și consolare după momentele tensionate și triste trăite anterior când s-a confruntat cu atitudinea capricioasă a Cristinei.

În aplauzele colegilor lui, Radu a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridică premiul de 5000 de lei și pentru a le mulțumi susținătorilor lui, care îl votează constant încă din primul sezon al emisiunii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Îmi doresc să le mulțumesc tuturor învingătorilor pentru câștigarea premiului! Le mulțumesc tuturor oamenilor care mă susțîn și pe mine și pe Cristina și mi-aș dori foarte tare să rog pe toți învingătorii să o voteze și pe Cristina

pentru că îmi doresc foarte tare să iasă și ea Favorită publicului și pentru că merită și ea alături de mine să câștige și ea!”, a spus Radu cu emoție în glas.

Citește și: Gest neașteptat din partea lui Radu la adresa Cristinei! Concurenta va izbucni în lacrimi chiar în timpul Galei și va părăsi platoul Casa iubirii! „Nu mai vreau nimic!”

Citește și: Lorena a izbucnit în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, după o nouă discuție aprinsă cu Bianca! Iată cum a reacționat Laurențiu! „N-ar trebui să mai intrăm în jocul ei!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.