Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 iun 2023, 19:55

Emoții și suspans în Casa iubirii! Andreea Mantea a adus vestea mult așteptată de concurenți! Iată ce reacții s-au stârnit în platou la finalul Galei! „Chiar mă faceți să uit de cele rele!”

Îndrăgita emisiune Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, întâlniri romantice, în camera roșie, sau în locații speciale, însă și multe tensiuni și certuri aprige care de deseori ii pun la grele încercări pe concurenți. În ediția de astăzi, concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle dacă va fi o Gala eliminatorie sau nu, iar în cele din urmă, Andreea Mantea i-a anunțat că nu va pleca nimeni acasă nici de această dată.

Pe de altă parte, telespectatorii au desemnat Favoritul Săptămânii prin intermediul voturilor de susținere exprimate.

Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii

În această seară, în Gala emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții care așteptau cu sufletele la gură că nu va fi nicio eliminare, spre marea lor bucurie. Iar apoi prezentatoare TV a anunțat Favoritul Săptămânii și câștigătorul premiului de 5000 de lei.

Citește și: Bianca și Laurențiu, întâlnire cu peripeții în camera roșie! „Te place mama!” Cei doi concurenți și-au făcut mărturisiri emoționante și s-au reapropiat! Iată ce și-au promis la finalul conversației

În urma voturilor transmise de către telespectatorii fideli ai emisiunii Casa iubirii, concurenta care a fost desemnată Favorita acestei săptămâni a fost Bianca. Astfel, în aplauzele și uralele colegilor săi, Bianca a mers către Andreea Mantea pentru a-și însuși premiul mult râvnit.

Tânăra s-a bucurat enorm că încă se află în preferințele telespectatorilor și le-a mulțumit pentru susținere, cu emoție în glas si totodată a ținut sa sublinieze faptul ca asemenea momente ii readuc zâmbetul pe buze, in ciuda disputei cu Mihaela. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu, nu, n-am fost pregătită pentru așa ceva și nu mi-am pregătit niciun mesaj! Dar vreau să mulțumesc pentru fiecare sms în parte, fiecare persoană care a dat din banii lui că să simt eu acum

această emoție și surprindere! Chiar mă faceți să uit de cele rele!”, a spus Bianca.

Citește și: Radu, dezamăgit de comportamentul Cristinei! Concurentul a fiert de gelozie când a văzut-o pe fosta lui iubită în brațele lui Alexandru și a aruncat săgeți ironice! „Mă bucur pentru ea! Și-a găsit fericirea”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?