Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii, spre surprinderea tuturor concurenților

Author: Ana Filip
Actualizat: 02 apr 2024, 00:45

După o Gală presărată cu multe dispute, Andreea Mantea a adus vestea mult așteptată de concurenți! Iată cine a fost desemnat Favoritul telespectatorilor în această săptămână și ce reacții s-au stârnit în platou!

Emisiunea Casa iubirii, aflată la cel de-al doilea sezon, aduce în continuare în atenția telespectatorilor concurenți dornici să își caute jumătatea, care trec prin multe momente emoționante, clipe romantice, întâlniri de senzație în camera roșie, sau în afară platourilor de filmare pentru a se cunoaște mai bine, însă și multe dispute și tensiuni aprige care îi pun la grele încercări și le pot îngreuna parcursul în cadrul show-ului.

În ediția de astăzi, concurenții au așteptat cu nerăbdare să afle dacă va fi o Gala cu eliminare sau nu, iar în cele din urmă, Andreea Mantea a făcut anunțul că nu va pleca nimeni. O altă veste mult așteptată a fost cea despre Favoritul Săptămânii.

Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii

Astăzi în Gala emisiunii Casa iubirii, Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenții care așteptau cu emoții și suspans că nu va există nicio eliminare, spre marea lor satisfacție că vor rămâne în aceeași formulă. Iar spre finalul serii, prezentatoare TV a anunțat Favoritul telespectatorilor din această săptămână și câștigătorul premiului de 5000 de lei.

Astfel, în urmă voturilor transmise de telespectatori, concurenta care a fost desemnată Favorita Săptămânii a fost din nou Bianca.

Deși declarase că nu și-ar mai dori să mai câștige premiul pentru că în ultima vreme i-a adus numai probleme în cadrul show-ului din cauza colegilor care o invidiază.

În aplauzele colegilor săi, Bianca a mers către Andreea Mantea pentru a-și ridică premiul și pentru a le mulțumi tuturor susținătorilor săi. Tânăra s-a bucurat că încă se află în preferințele publicului și totodată aceasta și-a exprimat regretul că a ajuns din nou la dispută cu Mihaela și a lansat multe replici acide la adresa ei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Cu siguranță multe persoane au rămas dezamăgite de ceea ce am spus eu! Mai ales că este o chestie pe care eu nu am făcut-o până acum! Dar pur și simplu m-am enervat și nu m-am putut abține! Suntem oameni, greșim! Sunt conștientă de asta! Și acum nu m-am așteptat să iau cecul consecutiv nu mi s-a întâmplat asta în viața mea și m-am speriat când mi-am auzit numele și mai ales astăzi, după

tot ce s-a întâmplat!”, a spus Bianca.

Citește și: Bianca și Laurențiu, de la replici acide la tachinare! „Îmi vine să-ți dau o palmă, dar și să te îmbrățișez” Iată ce se întâmplă de fapt între cei doi concurenți, dincolo de certurile iscate în Casa iubirii

Citește și: Robert își iese din minți și susține că Mihaela îl minte, după ce băieții îl condamnă pentru comportamentul pe care îl are: „Mă mint amândoi. Minte, minte”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.