Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat! Cine a fost desemnat favoritul săptămânii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 mar 2024, 08:25
video Foto(4)

În Gala de duminică, 10 martie, Andreea Mantea a anunțat cine a fost desemnat Favoritul telespectatorilor în această săptămână.

În fiecare duminică, fetele și băieții din Casa iubirii află care sunt cei mai iubiți concurenți de către public. În această săptămână, Andreea Mantea a anunțat că o fată și doi băieți au fost cei mai votați de către telespectatori.

Citește și: Schimbare de look totală pentru Nona de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă este de nerecunoscut: „Asta este surpriza de care v-am zis”

Cine a fost desemnat favoritul săptămânii

Emoții extrem de mari în Gala ”Casa Iubirii” din această săptămână. Suspansul a atins cote maxime în cadrul ediției de duminică, 10 martie, a emisiunii Casa iubirii. Iată cine a fost desemnat Favoritul săptămânii.

"Astăzi vom afla concurenții din fruntea clasamentului. Atenție! Într-o ordine aleatorie sau nu! Robert, Patrick și Larisa. Acești trei concurenți sunt cei mai votați din această săptămână.

Într-o ordine aleatori sau nu, vă voi spune cine se așează pe scaun dintre voi trei. Așadar, Robert, așează-te! În competiția pentru titlul de Favorit din această săptămână au rămas Patrick și Larisa"
, a anunțat Andreea Mantea.

Așadar, dintre cei trei concurenți, Robert a avut cele mai puține voturi. Astfel, Andreea Mantea a anunțat că, în urma voturilor transmise de telespectatori, concurenții care luptă în continuare pentru titlul de Favoritul săptămânii sunt Larisa și Patrick.

Andreea Mantea i-a chemat pe Larisa și Patrick lângă ea, pentru a înmâna cecul de 5.000 de lei celui care are cele mai multe voturi din partea publicului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

După alte câteva momente tensionate, Andreea Mantea a anunțat că este o premieră, iar cecul de 5.000 de lei va merge în casa fetelor, mai exact la Larisa.

''În această săptămână, concurentul cu cele mai multe voturi primite din partea telespectatorilor, dintre Patrick și Larisa este Larisa'', a anunțat Andreea Mantea.

Larisa a avut cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, în această săptămână, astfel a câștigat 5.000

de lei și se va bucura de imunitate.

Citește și: "Nu te jignea, dacă tu nu îl jigneai prima!" Mama lui Robi, discuție între patru ochi cu Julia! Ce au mărturisit cele două femei

"O să zic ceva din suflet. Eu când am spus că vreau să plec acasă, nu a fost cu intenția de a ieși favorită, așa cum spune toată lumea în mediul online.

Am foarte mult timp de când sunt aici și nu am simțit niciodată asta. Am crezut că o să termin experiența asta și nu o să știu niciodată cum e să fii Favoritul telespectatorilor. Credeam că nu sunt deloc iubită și aparent... văd că sunt. Asta e dovada și vă mulțumesc din tot sufletul meu", a mărturisit Larisa.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.