Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat! Iata care a fost cea mai votata concurenta, dar si cel mai votat baiat din casa "Puterea dragostei", in aceasta saptamana! Cum au reactionat concurentii la aflarea vestilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 dec 2018, 14:57

Concurentii "Puterea dragostei" au asteptat cu sufletul la gura verdictul Andreei Mantea in legatura cu situatia voturilor de saptamana aceasta.

Andreea Mantea a revenit in casa "Puterea dragostei" pentru a-i informa pe concurenti situatia voturilor din aceasta saptamana. Dupa cateva minute de suspans, prezentatoarea TV a anuntat ca cele trei mai votate trei fete sunt: Raluca Marina, Bianca si Stefania. Daca Marina si Bianca se asteptau oarecum sa se afla printre preferatele publicului din nou, pentru Stefania a fost o reala surpriza. 

Pe de alta parte, Andreea Mantea a anuntat si care sunt cei  mai votati trei baieti: Madalin None, Adrian si Adelin. Acestia au asteptat cu sufletul la gura sa afle care dintre ei a fost cel mai apreciat de catre telespectatori.

Andreea Mantea nu a mai prelungit momentele de suspans si in cele din urma a anuntat care a fost cea mai votata fata dintre cele trei nominalizate, aceasta fiind de aceasta data Bianca. 

Desi toti concurentii se asteptau ca cel mai votat baiat sa fie si de aceasta data, Adrian, acestia au fost uluiti sa afle ca pe primul loc in preferintele publicului s-a situat Madalin None.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.