Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat! Iata cine sunt favoritii saptamanii!

Autor: D.I.

Concurentii au asteptat cu sufletul la gura rezultatele voturilor venite din partea publicului.

Andreea Mantea a anunțat în această seară cine sunt preferații săptămânii de la „Puterea dragostei” și cine poate câștiga în gakla de sâmbătă premiul de 1500 de euro.


"Cele mai votate trei fete din această săptămână: Simina, felicitări. Roxana, felicitări. Bianca, felicitări. Mergem în casa băieților și aflăm cei mai votați trei băieți. Jador, felicitări!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Raffa, fostul concurent de la "Puterea dragostei", aparitie inedita! Cine este copilul din bratele lui!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Alexandru Bobicioiu, felicitări. Bogdan Mocanu, felicitări. Ne întoarcem în casa fetelor și aflăm cine nu este favorită.

Roxana, îmi pare rău. În casa băieților aflăm cine nu este favorit și protejat. Alexandru Bobicioiu. Să aflăm favoritul dintre Jador și Bogdan Mocanu. Jador, felicitări. Dintre Simina și Bianca, favorita este Bianca”, a adaugat Andreea Mantea.

Citeste si: Bobicioiu si Marius Alexandru, in cele mai hot ipostaze! Iata unde au fost surprinsi cei doi concurenti, dupa sauna!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.