Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în Gală! Cine este favoritul acestei săptămâni

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 iun 2024, 21:00

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul acestei săptămâni.

În ediția de duminică a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Andreea Mantea a anunțat cine este favoritul acestei săptămâni. 

Cine este favoritul acestei săptămâni

Astăzi, 2 iunie 2024, a avut loc o nouă gală plină de emoții, controverse, suspans și discuții în „ Casa iubirii ”. A venit momentul ca frumoasa prezentatoare Andreea Mantea să spună „stop VOT” și să anunțe concurentul care este favorit al săptămânii și care, de asemenea, încasează cecul în valoare de 5.000

de lei.

Citește și: Ștefania, mesaj emoționant după împăcarea cu Cosmin: „Ne-am regăsit…”. Cuplul a anunțat, oficial, că a trecut peste evenimentul cu Antoni

La o diferență de doar câteva locuri de o fată, Robert câștigă titlul de favorit al săptămânii și cecul în valoare de 5.000 de lei.

Giuly s-a bucurat din cale afară pentru reușita iubitului ei, iar Robert n-a putut decât să fie fericit și să le mulțumească fanilor lui pentru că l-au urcat pe culmile succesului încă odată! 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mulțumesc tare mult. Dragii mei susținători, vă mulțumesc foarte mult pentru că și în această gală m-ați făcut favorit, emoțiile sunt foarte mari în fiecare gală deoarece situația văd că se schimbă de la o săptămână la alta, încă odată vă mulțumesc

și vă pup pe toți!”, a declarat Robert, după ce a primit titlul de favorit al săptămânii.

Citește și: Gagea i-a dezvăluit Robertei ce simte pentru ea: ,,Vreau să-ți spun că…” Cum a reacționat Sebastian când și-a văzut iubita cu un alt concurent în camera roșie

Cât despre fata pe care Robert a prins-o din urmă cu doar câteva voturi în plus, concurenții au încercat să ghicească despre cine este vorba.

Câteva guri au rostit numele Ștefaniei, dar mulți s-au gândit că este vorba despre Roberta, inclusiv Robert a afirmat că este de părere că Roberta este cea care a pierdut titlul de favorit în fața lui. Din păcate, nimeni nu a aflat acest lucru pentru că Andreea Mantea nu le-a putut face această dezvăluire concurenților.

Suspans uriaș în „Casa iubirii” 

A venit momentul ca Andreea Mantea să anunțe dacă gala de astăzi, 2 iunie 2024, este cu sau fără eliminare.

Deși toți concurenții, în special fetele, au așteptat această gală cu gândul că Gagea va fi eliminat și va pleca din competiție, iată că Andreea Mantea le-a spulberat „speranțele” după ce a anunțat că această gală este fără eliminare! 

După anunț, băieții au mers unul câte unul să voteze liderul în casa fetelor, dar numele acestuia îl veți afla luni, 3 iunie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!