Andreea Mantea a făcut anunțul mult așteptat în Gală! Cine este favoritul acestei săptămâni

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 23 iun 2024, 21:03

Gală cu suspans a emisiunii ”Casa iubirii”! Duminică, 23 iunie, Andreea Mantea a anunțat cine este concurentul favorit al săptămânii, dar și cine are imunitate!

Duminică, 23 iunie, a avut loc o nouă gală a emisiunii ”Casa iubirii”. După tensiuni și gelozii, a venit momentul ca Andreea Mantea să facă anunțul mult așteptat de toți concurenții!

Cine este favoritul săptămânii

După mai multe discuții aprinse, Andreea Mantea a pus ”STOP VOT” și a anunțat favoritul săptămânii. Vizibil emoționați, concurenții au așteptat cu nerăbdare verdictul, iar acesta nu a întârziat să apară.

Andreea Mantea: Dragilor, a sosit momentul mult așteptat de către voi. Stop vot! Vom număra voturile voastre și vom anunța favoritul săptămânii.

Citește și: Antoni o dă peste cap pe Ștefania în camera roșie! Ce dezvăluire i-a făcut despre Cosmin: „Am avut eu niște îndoieli, dar nu pot...”

După mai multe secunde de așteptare și suspans, Andreea Mantea a anunțat favoritul săptămânii.

Ei bine, Robert este favoritul acestei săptămâni, fiind și concurentul care primește cecul în valoare de 5000 de lei, dar și imunitate în gală.

Andreea Mantea: În această săptămână, cel mai votat concurent din ”Casa iubirii”, cel care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor și va primi cecul de 5000 de lei, cel care va avea imunitate în această gală...este

Robert.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Robert este favoritul săptămânii

Vizil fericit, Robert a primit cecul și a ținut să le mulțumească susținătorilor săi pentru toată încrederea, iubirea și voturile acordate.

Robert: Dragi susținători, vă mulțumesc încă odată că m-ați făcut favorit. Vă pup și vă iubesc pe toți! 

Citește și: Patricia de la “Casa iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta concurentă a făcut totul public pe o rețea socială: „Felicitări!”

Andreea Mantea a anunțat care sunt concurenții ce au imunitate în gala de duminică, 23 iunie. Aceștia sunt liderii caselor, Sebastian și Roberta, Robert, Denisa, Alexandra și Antoni. Chiar și așa, Andreea Mantea a făcut un anunț surprinzător.

Gala de duminică a fost una fără eliminare, spre dezamăgirea Ștefaniei care își dorea să fie propusă spre eliminare.

Dacă unii concurenți au fost fericiți pentru faptul că gala este una fără eliminare, au fost și concurenți care își doresc persoane noi în casă. Andreea Mantea a mai făcut un anunț, anume că Robert s-a luptat cu o fată pentru titlul de favorit al săptămânii, însă nu poate dezvălui despre cine este vorba.

Aici puteți viziona momentul în care Andreea Mantea anunță favoritul săptămânii: