Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat in Gala "Puterea dragostei"! Iata cine a fost desemnat "Favoritul saptamanii", castigatorul premiului de 1500 de euro si al protectiei pentru casa sa si cine a parasit emisiunea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 mai 2019, 19:27

Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat "Favoritul Saptamanii" dar si numele celui care a parasit casa "Puterea dragostei"!

Desi momentul anuntului situatiei voturilor s-a lasat mult astept din cauza incidentului iscat intre Bianca si Ricardo, in cele din urma, Andreea Mantea a anuntat cine a fost desemnat "Favoritul Saptamanii" si numele celui eliminat din "casa iubirii".


In vreme ce Roxana si Jador au fost cei mai votati concurenti ai saptamanii si au asteptat verdictul cu emotii pentru a afla care dintre ei va intra in posesia premiului de 1500 de euro, Iancu si Thalida au stat cu sufletul la gura deoarece ei au fost votati de catre colegii lor spre eliminare.

Citeste si: Doru, noul concurent de la "Puterea dragostei", face furori printre fete cu masina lui decapotabila! Iata ce bolid de lux detine tanarul care le-a fascinat si pe concurentele din "casa iubirii"!


Dupa indelungate momente de suspans, Andreea Mantea a anuntat ca "Favoritul Saptamanii" este din nou Jador, care l-a protejat astfel pe Iancu de la eliminare, iar cea care a parasit casa "Puterea dragostei" a fost Thalida.

In vreme ce in grupul baietilor a fost mare bucurie ca Iancu nu a parasit competitia, in tabara fetelor s-a asternut tristetea, deoarece Thalida se imprietenise cu majoritatea colegelor sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in GALA "Puterea dragostei"! Bianca ii declara razboi lui Ricardo! Alex Bobicioiu sare la bataie in apararea fostei lui iubite! Iata la ce anume s-a ajuns!