Andreea Mantea a facut anuntul mult asteptat! Telespectatorii au votat! Iata cine sunt cei mai indragiti concurenti, desemnati "favoritii saptamanii"!

Autor: Daniela Iliuta

Vineri se numara voturile! Andreea Mantea a anuntat cine sunt cei mai votati doi concurenti din casa "Puterea dragostei"!

Andreea Mantea i-a adunat pe concurenti pentru a le comunica rezultatele voturilor realizate de catre telespectatori in aceasta saptamana. Atat fetele cat si baietii au asteptat cu sufletul la gura sa afle cine vor fi desemnati favoritii saptamanii. 

In vreme ce la baieti cei mai votati trei concurenti au fost: Madalin None, Andy si Adrian. Spre surprinderea tuturor, Adrian s-a numarat printre cei mai indragiti concurenti, in ciuda comportamentului bizar din ultimele zile.

In cele din urma Andree Mantea a anuntat ca favoritul saptamanii este nimeni altul decat None. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

In ceea ce le priveste pe fete, cele mai votate trei au fost: Raluca, Andreea si Bianca. Anuntul Andreei Mantea a fost oarecum prezvizibil deoarece toti concurentii se asteptau ca Bianca sa fie din nou favorita publicului. Tanara a primit cu entuziasm vestea ca a fost desemnata favorita saptamanii si de data asta. Atat None, cat si Bianca au primit dreptul de a a alege o partenera si respectiv un partener pentru a lua impreuna o cina romantica si pentru a merge la plimbare prin Istanbul.