Andreea Mantea a facut anuntul pentru toti telespectatorii emisiunii! Iata ce se va intampla la "Puterea dragostei"!

Autor: Daniela Iliuta

Andreea Mantea a anuntat la inceputul Galei de astazi ca le pregateste cateva surprize fanilor emisiunii "Puterea dragostei"!

La inceputul editiei de Gala de astazi, andreea Mantea a tinut sa faca un anunt important pentru toti telespectatorii emisiunii. Prezentatoarea TV a subliniat faptul ca ea si cei din echipa emisiunii vor sa le pregateasca tuturor fanilor o surpriza. Acestia vor avea sansa de a veni in vizita atat in platoul in care se filmeaza emisiunea, cat si in hotelul in care concurentii sunt cazati, pentru a se convinge astfel ca totul este real.

"De ceva timp, vrem sa le pregatim o surpriza telespectatorilor, sau mai bine zis susținatorilor voștri! Sa nu-i numesc fani, dar chiar și fani daca sunt printre ei! Vrem sa organizam ceva draguț pentru câțiva dintre ei pentru a veni aici sa ne viziteze, sa va viziteze, sa viziteze casa "Puterea dragostei", pentru a se asigura ca totul este cât se poate de real.

Puteți sa ma vizitați și pe mine, puteți sa asistați la orele de filmare, chiar și la hotel. O sa-i lasam pe ei sa va vada!", a zis andreea Mantea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Doru, noul concurent de la "Puterea dragostei", face furori printre fete cu masina lui decapotabila! Iata ce bolid de lux detine tanarul care le-a fascinat si pe concurentele din "casa iubirii"!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.